Derfor skal vi blive ved med at gå med ur

Ur
dsa11

Tiderne har ændret sig, og vi behøver ikke længere går med et ur omkring håndleddet, nu når vi har vores mobiler. De fleste af os vil altid have vores mobil med os uanset, hvor vi er, så hvad skal vi dog bruge et ur til? Men der er alligevel bare noget specielt ved at have et ur, og her kan du læse, hvorfor du skal blive ved med at gå med ur.

trendy ur

Hvorfor går vi ikke med ure mere?

Der var engang, hvor næsten alle havde et ur om håndleddet. Sådan er det ikke helt mere. De fleste unge mennesker har altid deres mobil på sig, og hvis ikke de selv har, så har en af deres venner nok. Derfor er der ikke helt brug for armbåndsure så meget mere. De ældre generationer bruger måske stadigvæk deres, da de har vænnet sig til det. Det kan også i mange tilfælde været meget brugbart at have et.

Der er dog stadig nogle unge som går med ure. Det er ofte dem som går meget op i ure, måske et bestemt mærke. Se for eksempel SKAGEN SIGNATURUR SKW2693. Ure er jo trods alt et smykke, og ligesom med smykker kan man også gå op i de dyre mærker med ure.

smykker og ure

Det er ikke kun praktisk – men også flot

Et ur er jo meget smart at have med sig. Selvom mange af os har vores mobiltelefon på os hele tiden, så kan der jo være flere situationer, hvor vi har brug for et ur. Det kunne for eksempel være en skoleelev, der er til eksamen, her må man nemlig ikke bruge mobil til at tjekke tiden. Derfor er det meget smart at have ur på sig, så man kan holde øje med tiden. Det samme gælder arbejde, og andre situationer som for eksempel i en biograf, hvor man jo helst ikke skal tænde mobilen midt i filmen, hvis man er nysgerrig over, hvad klokken er.

Sådan et armbåndsur er jo praktisk, men det er også flot. Det er egentlig bare et armbånd med et ur på, og det kan derfor også være et meget flot smykke som man kan sætte sammen med andre armbånd. Der er mange unge, både piger og drenge, som elsker at gå med en masse smykker, og urer er ligesom smykker. Faktisk kan ure være rigtig flotte og meget trendy. Nogle går meget op i at de skal være dyre, her er det specielt de unge drenge, som er vilde med at have et dyrt ur på håndleddet. Pigerne går måske op i at uret ser flot og moderne ud, hvilket de dyre mærker også går efter.

Så grunden til vi skal blive ved med at gå med ure, selvom vi har vores mobiler og andre elektroniske ting, er at det kan være rigtig praktisk i mange situationer, og det er faktisk også meget pyntende. Det giver lidt ekstra til dit look, samtidigt med du ikke behøver at være uhøflig og trække mobilen op under et møde eller i biografen. Det at kigge på sin mobil, kan nemlig ofte ses som være uhøfligt. Så er det meget smart, at du bare kan tage et hurtigt kig på dit ur i stedet, det er der nemlig intet uhøfligt i.

Skriv et svar