Hvem er vi?

Vi vil gerne give dig de bedste muligheder for at følge med i, hvad der foregår rundt omkring i landet og verden. Her på siden har vi samlet nyheder fra nær og fjern, der på en eller anden måde kan være interessante for netop dig. Det er altid en god idé at holde sig ajour med, hvad der foregår omkring en og her på siden, giver vi dig muligheden for dét. Om det er den store verden, du interesserer dig for, eller blot vil følge med i de danske nyheder – her kan du finde nyheder til alle.

Vi skriver om det aktuelle

Vi bestræber os på at skrive om det nyeste inden for et hav af emner. Det kan være alt fra Brexit til diskussioner om klimaet til den nyeste Nobelprisvinder. Det er altså næsten kun fantasien, der sætter grænserne for hvad, vi skriver om. Hos pamagasiner.dk skriver vi om det aktuelle, og det er naturligvis et vidt begreb. Derfor vil dog også hurtigt finde ud af, at vores hjemmeside spænder meget vidt. Er du nysgerrig og et videnssøgende menneske, så vil du kunne bruge timevis på at læse vores indlæg.

Din kilde til nyheder

Vi er din direkte kilde til nyheder. Har du altid manglet en hjemmeside, der fodrer dig med både nyheder fra ind- og udland, så er du kommet til det rette sted. Vi gør en dyd ud af at veksle med vores nyheder. Så der er ingen tvivl om, at du nok skal finde noget, der vækker din interesse. Det kan også være, du ikke leder efter en bestemt nyhed, men ønsker mere indsigt i nye områder? Så er der også rig mulighed for netop dette.

Både store og små nyheder

Her på pamagasiner.dk ønsker vi at dele et bredt spænd af nyheder – alt fra store til små nyheder. Det skal derfor ikke kun handle om de nyheder, vi hører i radioen eller ser i tv’et, men også om de mere forbigåede. Derfor siger vi, at vi deler både de store og små nyheder. De mindre nyheder kan nemlig være mindst ligeså interessante som de helt store overskrifter. Du kan også finde en række artikler med gode råd til en lang række områder.

Derfor er det vigtigt at holde sig opdateret

Nyheder kan være rigtige vigtige at holde sig opdateret på. Det er altid rart at vide, hvad der foregår omkring en. Det kan dog også være rigtig godt at holde sig opdateret på det bredere billede. Om det er Brexit eller klimaet er ligegyldigt. Vi har både de globale og nationale briller på, når vi skriver indlæg, og derfor har du også god mulighed for at blive beriget med mange forskellige nyheder. At holde sig opdateret på verdenen giver én en masse samfundsforståelser. Samtidig kan du altid hive noget frem i en debat, eller redde en kedelig samtale. Der er masser af gode grunde til at læse nyheder. Det handler bare om at komme i gang. Her på siden har du chancen for det.

 

 

Velkommen til Sortelexicon.dk

Hvis du søger anderledes og skæve fakta omkring alverdens emner, så har du fundet det helt rigtige sted. Sortelexicon er nemlig et leksikon, som er helt anderledes fra de tykke og tunge opslagsværker, som du sikkert kender.

Sortelexicon beskæftiger sig nemlig med alt det skæve, og alt det som du måske ikke vidste. Her finder du viden, tips, tricks, råd, life hacks og meget andet, som du kan bruge både i din hverdag eller som inspiration til dit næste store eventyr. Du kan nemlig læse om alt fra rejser til drømmedestinationer til indretning af din bolig.

Du kan også undersøge vores kategori ”hemmeligheder”, hvor du kan læse om alverdens forskellige hemmeligheder. Her kan du f.eks. få indkig i hemmeligheder om, hvordan du får en bedre økonomi, eller gode råd til hvordan du bærer på de tungere hemmeligheder.

Du er altså fri til at dykke ned i opslagene, som indeholder alverdens anderledes og skæve fakta, og gå på jagt efter lige den viden, som du søger efter – eller den som du måske ikke vidste, at du har brug for.