Er du vild med skandinavisk design og omtanke for miljøet? Så byd UMAGE ind i dit hjem

dsa11

At forene æstetisk og funktionelt design, der møder alle dine forventninger til et smukt og velfungerende hjem, med bæredygtighed kan være en svær kunstform. Men ikke desto mindre kan det være en ganske attråværdig kreation, som du her kan læse lidt mere om, hvordan du kan få hjælp til at opnå.

 

Find brands, som UMAGE, der deler din vision

Hvis du ikke selv er møbelsnedker eller på anden måde har adgang til selv at lave møbler med et lavt klimaaftryk, så kan det være nødvendigt med en fortrolig samarbejdspartner til din indretningsmission. Og det er ikke nødvendigvis den letteste opgave at finde lige netop dette på dagens marked. Men ikke desto mindre findes det derude. Eksempelvis, er der brandet UMAGE, der har taget afsæt i det de kalder den skandinaviske designarv, hvor de forener de velkendte og forgudede æstetiker med produktionsinitiativer, der kan være med til at skåne miljøet. Bestiller du møbler herfra vil du for eksempel opleve, at de kommer pakket på en sådan måde, der skal give mulighed for at fragte flere varer på en gang, hvilket er nogle af de parametre, der kan være med til at sænke miljøaftrykket. Så hvis du er vild med deres designs, og deres visioner, så kan det måske give god mening for dig at inddrage en masse af deres smukke møbler i dit hjem.

 

Sådan kan du genkende designs fra UMAGE

Ved deres møbler vil du ofte finde de velkendte rene og minimalistiske linjer, der kendetegner skandinavisk design. Samtidig vil du ofte også finde naturlige materialer, der kan være med til at underbygge æstetikken. Derudover kan du ofte også forvente en stor grad af funktionalitet inkorporeret i deres designs, sådan at møblerne kan være med til at understøtte deres brugsevner og din komfort i dit hjem, hvilket er essentielt.

Skriv et svar