Gør hjemmet til dit helle: Trænger dit hjem til fornyelse?

hus udefra
dsa11

Et hjem er for de fleste det sted, hvor de føler sig allerbedst tilpas. Derfor kan det også være en fordel, at du gør lidt ekstra ud af at skabe de helt rigtige rammer for dit hjemmeliv. Det gør det nemlig mere imødekommende og behageligt, når du kommer hjem fra en lang og hård dag.

diy-redskaber

Indret afslappende for din egen skyld

Et hus eller en lejlighed er selvfølgelig indrettet med de rum, som det eller den nu engang har. Du kan dog gøre en kæmpe forskel for oplevelsen af rummene. Det er nemlig med din egen unikke indretning, at du sætter dit præg og gør rummene til dit hjem.

Der er mange muligheder for at gøre rum til dine helt egne på. Du kan male væggene i en særlig farve eller vælge et mønstret og usædvanligt tapet. Gulvtæpper er lune under fødderne, mens trægulv ser særligt lækkert ud. Tænk i det store baner først, hvis du gerne vil indrette dit hjem helt personligt.

Byg til eller lav om

Hvis ikke rummene i dit hjem lever op til dine behov eller drømme, så kan det være nødvendigt at bygge om eller til. Når du vælger at bygge, får du rigtig mange muligheder for selv at bestemme alt fra lysindfald til dørhøjder. Det giver derfor endnu mere frihed til at gøre dit hjem til dit helt unikke opholdssted.

En ombygning eller tilbygning kræver dygtige håndværkere, hvis du ikke kan gøre det selv. På denne side kan du finde hjælp til at komme i gang med en eventuel om- eller tilbygning. Der er både vejledning i at finde en billig håndværker, men også guides til gør-det-selv-løsninger.

Invester i gode møbler

Når ellers du har fået ordnet de store og overordnede beslutninger, såsom at bygge om eller til og vælge maling og gulv. Så er det tid til at tænke i den egentlige indretning med møbler. Her kan du slå dig fri i forhold til både design og materialer, der i høj grad kan udtrykke din helt personlige stil.

Det er også møblerne, der afgør rummenes funktion, hvor en stor sofa og fjernsyn tydeligt signalerer en stue. Husk at tjekke komforten af senge og siddemøbler, inden du køber nyt. Gå gerne på udkig til auktioner og i genbrugsbutikker efter unikke møbler.

stuearrangement

Gør dit hjem til dit helle

Hvis du får skabt dit helt eget helle, bliver dit hjemmeliv endnu mere behageligt. Når du er indrettet efter dine egne ønsker og behov, er det altid rart at komme hjem. Så 

Skriv et svar