Snup noget sundt take away med, når du er ude at motionere

Løb
dsa11

Det kan godt være lidt af en udfordring at få tid til alt det, som du gerne vil nå i løbet af en dag. Der er først og fremmest alt det, som du skal have tid til, og så er der alt det, som du virkelig gerne også vil nå. Det første skal der jo være tid til, det andet kan betragtes som en ekstra bonus, når det lykkes.

En af de ting, som ikke rigtigt er en pligt, men som du burde nå hver dag, er at få noget motion. Det er ikke altid så nemt at få det passet ind i skemaet. Men hvis du tænker lidt smart, så kan det godt kombineres med noget andet, og dermed sparer du noget tid.

Sundt take away

Motion som transportmiddel

Du skal jo nok gøre nogle ting udenfor dit hjem hver dag. Du skal måske på arbejde, hente og bringe børn, købe ind og så videre. Hvis du transporterer dig på en aktiv måde alle eller nogle af de gange, så kan du bruge transporten som motion. Du kan for eksempel gå, løbe, cykle, stå på rulleskøjter eller andet aktivt, for så får du slået to fluer med ét smæk. 

Så får du din daglige motion uden at skulle tænke på, at det også er noget, du skal nå senere på dagen. Så er det gjort.

Rulleskøjter med børn

Hent noget sundt take away, mens du motionerer

Skal du ud at købe mad, så kunne du jo passende løbe derhen, hvor du skal købe den. Hvis du bestiller maden i forvejen, så kan du lige løbe forbi og snuppe den med, når du lægger din løberute den vej forbi. Få nogle flere tips til, hvordan du kan kombinere motion og sundt take away mad her på https://sjovmotion.dk/mad-i-farten/

Det er meget inspirerende, og når du først begynder at tænke i de baner, så er der masser af ting, du kan gøre, som involverer noget motion.

Det bør naturligvis være noget sundt mad, som du henter på den måde. Det er medvirkende til, at du holder din krop sund og slank, hvilket er bedst for dit helbred. Motion og fastfood på den sunde måde er en super god kombination.

Når du tænker aktivitet ind i din hverdag, så er der stor chance for, at du får oparbejdet nogle nye gode vaner. Tag udfordringen op, og sæt gang i nogle nye måder at kombinere motion og daglige pligter på.

Skriv et svar