Køb til den studerende på Black Friday

studerende_tager_noter
dsa11

Kender du en der for nylig er blevet studerende? Vi ved alle hvor dyrt det kan være at blive studerende og hvor lille et beløb man har at gøre godt med, når man er på SU. 

Derfor kunne det være en rigtig stor hjælp for den studerende i dit liv, hvis du lige tænkte ekstra meget på dem og viste det ved at benytte dig af de gode Black Friday tilbud og købte dem en lille ting eller to til hjemmet.

black friday

En økonomisk svær tid 

Den første periode i den studerendes liv er som regel den sværeste. Det er her, der lige pludselig skal et indskud på bordet, der skal købes skolebøger og en hel masse dimsedutter til hjemmet. 

Den unge skal pludseligt ud og have anskaffet sig alle de ting man bruger til daglig og ser i et hvert dansk hjem, som for eksempel bestik, kopper og tallerkener men også lamper, møbler og håndklæder. 

Der er rigtig mange udgifter lige i begyndelsen af studielivet og det er langt fra alle, der har mulighed for bare at gøre direkte hjemmefra og ind i en butik og købe alt det de har brug for. Langt de fleste undlader at købe så meget som muligt og skraber så de nødvendig ting ind, efterhånden som de får sat nogle penge til side.

Her kunne du blive en rigtig stor hjælp. Du har formentligt mindst en ung person i dit liv, som for nylig er begyndt at studere og lige sidder hårdt økonomisk i det. Uanset hvor stor en hjælp du ville kunne give, så ville den med sikkerhed gøre en mægtig forskel.

stue-mennesker

En lille gave gør en stor forskel

Det er svært at forestille sig, når man selv har hus, have og alt hvad der følger med. Men selv en lille gave som for eksempel en håndfuld tallerkener eller et par krus kan betyde alverden for den unge studerende med få penge.

Du har formentlig planer om lige at tage et kig forbi de forskellige butikker til Black Friday og se, om der ikke var et eller andet du på magisk vis kunne få brug for til hjemmet. Når du nu alligevel er derude og kigger dig lidt omkring på de gode tilbud så send lige en tanke til den unge studerende.

Er der et sæt glas, der er på tilbud? Hvad med et par ekstra gryder eller endda en lille mikroovn?

For dig ville det ofte dreje sig om et par sedler fra eller til, hvilket for de fleste ikke er den helt store udgift, når først de kommer ind i en periode i deres liv med større økonomisk stabilitet. Men for den studerende er et par hundrede kroner rædsomt mange penge og kan eventuelt være noget, de ville skulle tage fra deres madbudget den måned.

Så når du nu er derude på Black Friday så se om du ikke lige kan snige en ekstra lille ting med ned i kurven. Den studerende i dit liv vil sikkert blive meget taknemmelig.

Skriv et svar