Aldrig før har vi streamet så meget

tv - streaming
dsa11

Hvis der er én ting der kendetegner den måde vi optager vores underholdning på i dag er det streaming. Ung og gammel, høj og lav, kvinde og mand har alle sammen det til fælles, at de er vilde med at streame. Det er som om, at streamingen har overtaget en plads hos os alle sammen, som vi ikke vidste manglede at blive udfyldt. Folk er nemlig vilde med det og det er der skam mange grunde til.

Vi vil have underholdning når vi ønsker det

En af grundene til, at netop streaming har overtaget den klassiske måde at se fjernsyn på, flow, er fordi, at vi kan lide at gøre de ting vi vil når vi vil. Vi har vænnet os til, at det aldrig er nødvendigt at vente på noget. Uanset hvad vi har brug for på hvilket som helst tidspunkt på døgnet kan vi få det. Det stiller også krav til den måde, hvorpå vi indtager underholdning. Så har vi lyst til at se en helt særlig film klokken 3 om natten så er det helt realistisk, at man blot tænder fjernsynet og så kan man finde den.

Det er klart, at der så også er visse film og serier man ikke kan finde på de generelle streamingtjenester. Her er man nødt til at kigge andre steder og det kan være problematisk. For vi har vænnet os så meget til at streame alt hvad vi vil, at det kan virke helt urealistisk, at der er noget, som vi ikke kan se. Derfor er der mange om buddet og rigtig mange streamingtjenester gør også meget ud af at have originalt indhold.

audioudstyr

Streaming er blevet god smag

Hvor man tidligere så fjernsyn og måske også streaming som noget dårlig smag er det ikke tilfældet mere. Folk har langt større respekt for netop streaming fordi, at der i dag findes så meget godt og originalt indhold. Mange mennesker vil opfatte mange af de serier vi ser i dag som kunst. De kan både være rørende, samfundskritiske og gøre noget ved vores egen opfattelse af os og dem omkring os.

Serier og film forbinder os alle

Hvor man tidligere snakkede om vejret hvis ikke man vidste hvad man skulle snakke om, er det i dag mere normalt at snakke om en serie eller en film. Kan man lide at se serier og film vil man uden tvivl opleve, at der er en serie man har til fælles. Det kan virke lidt overfladisk at stå der og snakke om serier og streaming. På den anden side kan de narrativer der beskrives i diverse serier sagtens være katalysator for nogle større snakke og diskussioner man kan tage med dem omkring en.

hjem

Der kan for eksempel være diverse dilemmaer, som diskuteres i en serie. Det kan også være, at man er meget uenig med en handling udført af en yndlingskarakter. Her kan man have brug for at vende den med andre. Det vil nemlig gøre, at man uden videre kan blive uenig eller enig med den anden.

Skriv et svar