Små ting, der gør dig klar til at takle hverdagens strabadser

bad
dsa11

Hverdagens strabadser. De venter på os efter de mange søndage der er i løbet af året. De venter på os efter de alt for få ferier. Selvom mange ville ønske, at weekenden varede lidt længere, er der en vis tryghed i at skulle vende tilbage på jobbet igen. For nogle gemmer trygheden sig dog bag en væg af stress – og det er en skam. 

Heldigvis er der råd for det. Der er nemlig nogle enkle tips, der i hvert fald kan gøre din morgen lidt lettere – og nogle enkle tips, der kan hæve din selvsikkerhed. 

Hvis du vil vide mere om, hvordan du gør hverdagen roligere, og hvordan du bliver klar til at takle hvad end hverdagen kaster efter dig, så skal du blot læse videre her. 

negle

Hold styr på hygiejnen 

Noget, der uden tvivl vil få dig til at se klar ud, er en god hygiejnerutine, så du altid dufter godt og ligner en, der lige er trådt ud af badet og nu er klar på dagen. Dog er det ikke nok at tage et bad i ny og næ, hvis du vil se klar og frisk ud. 

Det er for eksempel også vigtigt, at du har en frisk ånde og sunde tænder – mest for din egen skyld, men også for andres, hvis du arbejder i tæt samarbejde med dine kollegaer. Dette opnår du først og fremmest ved at børste tænder to gange dagligt, som der anbefales, og ved at bruge tandtråd en gang om dagen. 

Hvis du er en af dem, der ikke blev født med snorlige tænder, er der desuden mulighed for at rette lidt på dem, hvis du er interesseret i dette. Dette kan du høre mere om på skinne.dk, hvis det har interesse. 

Derudover ser det også pænest ud, hvis dine negle har omtrent samme længde og er pænt filede efter omtrent samme form – og så skal de selvfølgelig være rene. 

Når nu vi snakker om neglene…

Hvis du vil tage skridtet videre med dine negle, ser det også knivskarpt ud, hvis du kommer med et sæt vel lakerede klør i din yndlingsfarve. Men at ordne sine negle kan godt tage lidt tid – især hvis det skal se ordentligt ud. Det behøver det dog ikke – hvis du vil vide, hvordan du nemt og hurtigt ordner dine egne negle, kan du læse mere her.

Hvis du hellere vil betale dig fra det, er dette dog også en mulighed. I langt de fleste byer af en vis størrelse er det nemlig til at finde en negleteknikker. Danmark er dog et af de steder, hvor det er rigtig dyrt at få ordnet sine negle, så hvis du har mod på at kaste dig ud i det selv, er det klart din bedste mulighed – og så kan det endda være lidt afslappende. Sæt yndlingsfilmen på fjernsynet og gør en aften ud af det – så er det pludselig ganske hyggeligt.

motion

Gløden kommer indefra 

Noget, der er vigtigt at huske, inden du begynder at fiksere på dit udseende, er, at gløden kommer indefra. Den kommer fra den mad du spiser, de to liter vand, som vi selvfølgelig alle sammen får drukket, og motionen, som vi dyrker. 

Den kommer fra de små ting, vi gør, der får hverdagen til at virke overskuelig, så vi har tid til at passe på os selv. 

Og den kommer fra den glæde vi finder i vores arbejde og vores fritid – glæden vi finder i livet. Og den kommer fra den optimisme vi bærer med os i hverdagen. Tænk positivt, vær venlig overfor andre, hjælp hvor du kan, og så kommer den sunde glød helt af sig selv. 

Skriv et svar