Skriv om din hverdag

kvinde
dsa11

Du behøver ikke at have en helt fantastisk og vidunderlig hverdag for at dele den med andre. Du oplever sikkert mange finurlige små ting i løbet af en dag, som kan være meget interessante for andre mennesker at læse om. Du lægger bare ikke mærke til dem, fordi det trods alt ’bare’ er din hverdag.

Læs mere her om fordelene ved at begynde at blogge og dele sin hverdag til andre mennesker gennem den virtuelle verden, vi kalder internettet.

Bliv bedre til at skrive

En klar fordel ved at begynde at skrive om sin hverdag er, at du simpelthen bliver bedre til at skrive. Du begynder så småt at lære, hvordan du skal vinkle og fortælle en historie for at gøre den rigtig spændende. Du lærer hvordan du skal vende ordene for at gøre dine læsere engagerede i dit liv.

Det er ligesom med skrivning som med alle andre færdigheder; øvelse gør mester.

Vi kan ofte have en eller anden ide, om at der bare en nogen mennesker der født med en særlig evne til at skrive eller måske lave musik. Og det er da rigtig nok, at mange mennesker synes at have en speciel interesse indenfor en af disse ting, imens de vokser op. Og dermed er de som regel også rigtig gode til den færdighed, når de har vokset sig store – hvis de altså er blevet ved med at øve sig gennem deres opvækst.

computer

Hvis du virkelig gerne vil blive bedre til at skrive, så er det bare med at komme i gang. Få dig et godt DNS og skriv løs.

Inspiration til en sjovere hverdag

Når du begynder at skrive mere om din hverdag, så lægger du pludselig også meget mærke til, hvad det er du bruger din dag på. Har du foretaget nogle små eventyr i dag eller har du bare siddet og kigget kattevideoer dagen lang?

Når du begynder og få større opmærksomhed på din hverdag, så begynder det også så småt at inspirere dig til at opsøge flere muligheder i din hverdag og tage nogle lidt sjovere valg.

Du behøver ikke at flyve med helikopter eller begynde at bungeeumpe for at have en spændende dag. Tag en bustur til et nyt nabolag, som du aldrig har været i før. Gå en tur i det område og få dig en kop kaffe, imens du skriver noter ned om hvad det er du ser omkring dig.

 

Skriv et svar