Du har ret til forkælelse

Kvinde giver sig selv spabehandling
dsa11

En travl hverdag kan hurtigt blive fyldt op til randen med studie, job, fritidsinteresser eller børnepasning, kan man en gang i mellem nemt glemme at stoppe op og mærke efter, hvordan man har det, ikke blot fysisk, men bestemt også psykisk. Til tider kan det være utroligt svært at sætte farten ned, når der er meget der skal nås og regningerne skal betales i slutningen af måneden. Men det er vigtigere at kunne tage vare på sig selv under stressende tider og tage en pause for sit mentale helbred. 

Boglæsning

Livet er mere end arbejde 

Når man først er startet på et nyt job eller har haft gang i en succesfuld karriere i længere tid, er det måske vanskeligt eller direkte fornærmende at skulle indse, hvordan det går psykisk, da alt andet kører som smurt. Men ens venner og familie har sikkert bemærket, at man efterhånden er blevet fraværende og kold, fordi arbejdet fylder så meget, som det gør. Fritidsinteresserne og hobbyerne er sat til side for at nå deadlines til morgen efter. Men ens hverdag behøver virkelig ikke at se sådan ud, hvis man blot bruger sine penge fornuftigt og langtidsholdbart. Vid hvor grænsen går i forhold til stressende situationer og spørg altid om hjælp, hvad enten det angår økonomien eller arbejdslivet.

Brug dine penge på afslapning 

Vi kender alle sammen problematikken: Man har simpelthen sværere ved at give sig selv bare én fridag, for den næste lønforhøjelse eller forfremmelse kunne jo være lige om hjørnet. Det er vel vejen til en sund privatøkonomi? Men man er nødt til at indse, at livet handler om meget mere end arbejde! I stedet for at bruge sine surterhvervede penge på en ubrugelig taske, kan de bruges på en skøn badeferie eller et spaophold, hvor man slapper helt af. For at nyde livet skal man også kunne leve det til fulde, og det betyder at give sig selv ferie nogle gange uden at tjekke e-mails hele tiden! Koncepten om ren afslapning og ferie er noget, der kan tage længere tid at lære, hvis man hele livet har følt, at man skal præstere mest optimalt og tjene flere penge end kollegaen. 

Armbåndsur

Undgå at stresse over penge

Selvforkælelse betyder ikke nødvendigvis, at man behøver at spendere en masse penge på en ferie langt væk! Man kan sagtens tage en aften for sig selv med en god film eller et afslappende karbad. Læs den bog, der har samlet støv på natbordet eller tag et smut forbi frisøren og bed om en hårbundsmassage. Hvis man er mere socialt anlagt, når fyraftenen nærmer sig, kan fritiden også bruges sammen med vennerne til en øl, brunch eller tur på et spændende museum. Hvis man forvalter sine penge korrekt, kan man nå meget langt på et begrænset budget uden at skulle stresse over, hvor pengene går til. Midler såsom investering i aktier og lån i banken kan hjælpe dig på vej til en holdbar økonomi, du kan være stolt af! 

 

Forkæl dig selv og mærk effekten

Når man først ser den passive pengestrøm på bankkontoen, kan man ånde lettet op. De penge kan med fordel bruges på et nyt ur fra mærket Seiko. Mere information om Seiko-ure kan ses her. Mærk forskellen med et ur i lækkert design, som med sin høje kvalitet varer i mange år. Se, det er selvforkælelse! 

Skriv et svar