Sådan underholder du dig selv på en grå søndag

regnvejr
dsa11

Er det gråt og trist udenfor og tvivler du på, hvad du dog skal få ud af dagen så den ikke går helt til spilde? Det er sjældent man har overskud til en helt masse på så kedelig grå en dag, men et eller andet skal man jo få tiden til at gå med.

Læs med her og se nogle gode råd for hvordan du stadig får en god og produktiv dag, selvom det øser ned udenfor.

Find den gode bog frem

De fleste af os får ikke tid til at læse i vores hverdag. Ofte går dagen alt for hurtigt og før man får set sig om, er det på tide at gå i seng igen. Men en kedelig gråvejrsdag er netop tidspunktet, hvor man bør grave bøgerne frem fra gemmerne og gå igen med at fortære et par historier.

Hyg din med et dejligt tæppe og eventuelt også hyggestrømper. Sæt dig op i sofaen med en varm kop te eller kaffe og tag så hul på den bog, som du i ugevis har gået og fortalt dig selv, at du gerne ville i gang med. Før du får set dig om er der hurtigt gået et par timer – og du er kommet et godt stykke ind i den fortælling, som du så længe gerne har villet kommet i gang med.

Gå i gang med at træne

Når vejret er gråt og trist udenfor er det meget sjældent, at vi har energi til særlig meget. Men ofte kan vi få en hel del mere energi ved simpelthen bare at komme i gang og få rørt os lidt. Og en god træningsrunde er hel ideel til at få os i gang.

bog

Når vi træner sætter det gang i blodomløbet og det er derfor ikke så mærkeligt, at vi kan opleve at få langt mere energi. Med hurtigere blodomløb kommer der nemlig også hurtigere ilt til kroppen og dermed også til hjernen. Så vi kan hurtigt komme til at føle os mere friske efter en god træning, selvom vi netop har brugt en masse energi.

Det er især godt for dig, der er rigtig træt af at du kommer i doven humør på gråvejrsdage, at begynde dine dage med en lille træningsrutine. På den måde starter du din træning på den helt rette måde og kan få en masse energi lige fra starten af, som du kan bære med dig videre i din dag.

Hyg dig med kæresten

En anden ting vi som regel har det med at forsømme lidt i vores hverdag er vores forhold. En trist regnvejrsdag er derfor den perfekte undskyldning til at råde bod på dette.

Find et tæppe frem og put jer sammen over i sofaen. Snak om alverdens småting, som i som regel aldrig har tid til rigtig at snakke igennem, over en varm kop kakao eller te.

Eller lav jer eventuelt nogle popcorn og sæt en god film på. I kan også vælge at gå på https://erotube.dk/ og se noget derindefra sammen, hvis lysten skulle slå jer.

Kun fantasien sætter grænser for hvad du kan få en kedelig regnvejrsdag til at gå med. Du og din partner kan også finde et spil frem – enten på en konsol eller et godt gammeldags brætspil – og gå i gang med at spille lidt sammen.

 

Skriv et svar