Sådan giver du de bedste gaver

gave
dsa11

At give gaver er potentielt en skøn ting, som vi giver til hinanden. Det er et tidspunkt, hvor vi kan vise hvor meget andre mennesker betyder for os. Der findes mange forskellige gaver man kan give, hvilket selvfølgelig skyldes, at der findes mange forskellige modtagere og givere af gaver. I højere og højere grad bliver det dog ikke så udbredt, at man giver fysiske gaver. Langt flere mennesker giver oplevelsesgaver. Det er en rigtig god ide. For i stedet for at give en fysisk ting, som potentielt kan gå i stykker giver man i stedet for en oplevelse og dermed minder. Og det er klart, at minderne har man for evigt, hvis altså man kan huske dem. Forskning siger, at oplevelsesgaver er den bedste form for gave man kan give. Det skyldes, at vi dermed deler en god oplevelse med nogen man holder af.

Del en oplevelse med modtager af gaven

Når man giver en oplevelsesgave til nogen vil man meget ofte opleve, at det kan være en mærkelig følelse hvis det kun er en oplevelsesgave til én person. For så er det noget, som modtageren af gaven skal gøre alene. Det er en skam da det ellers er en god mulighed for at bruge noget tid sammen. Derfor kan det være en god ide at give en oplevelsesgave, hvor du selv skal være med.

Meget oplagt er det at give et spaophold. Måske vil du tro, at det er meget dyrt og tidskrævende. Det behøver det dog slet ikke være. For der er mange, der finder ud af, at et spaophold er langt billigere end man tror. Ofte kan man få nogle gode tilbud eller deals, hvormed man kan få sådan et ophold til meget få penge. Det handler dog om at være hurtig for det er ikke altid, at der er så stor mulighed for dette. Noget andet du kan gøre er også at give en middag det pågældende sted. De fleste spaophold har en restaurant tilknyttet. Her kan man spise og nyde tiden sammen. Det kan være meget hyggeligt. Så kan man gå tidligt i seng og få noget ud af næste dag. For det meste er det tilstrækkeligt med en enkelt overnatning. Det er nemlig lige præcis nok til at man er på tur samtidig med, at det ikke gør, at man ikke kan lave andre ting i weekenden.

takkekort

Tag billeder af oplevelsesgaven

Hvis man generelt har mange planer og konstant laver noget kan det desværre være, at man af og til glemmer de ting man laver. Det kan være en skam da det er med til at gøre, at man langsomt glemmer de oplevelser man har fået i gave gennem tiden. Noget man kan gøre er at lave en billedbog. Den kan man bruge til at hive frem når man vil blive mindet om hvad man har lavet. Det kan være en rigtig god indikator for hvad man har gået rundt og lavet.

Hvis du giver en oplevelsesgave kan du endda gøre en billedbog til en del af oplevelsen. Du kan skrive, at udover spaopholdet så hører der også en billedbog med. Det kræver naturligvis, at man får taget nogle billeder. For hvis ikke man får det gjort giver det ikke så meget mening. Man kan også give en billedbog med minder fra flere måneder. Hvis der er tale om en travl person vil man ikke have så meget tid til selv at få fremkaldt disse billeder. Her kan man i stedet for gøre det som en slags gestus til en anden.

Skriv et svar