Sådan får du råd til din drømmerejse

kost
dsa11

Danskerne er vanedyr. I hvert fald når det gælder rejser, peger en ny undersøgelse på. Op til 51% af landets rejseglade befolkning, køber nemlig rejse på samme tidspunkt som året forinden. År ud og år ind, vælger danskerne de samme feriedestinationer, og i den sammenhæng giver ordsproget ”if it ain’t broken, don’t fix it” ret god mening. Hvorfor risikere at få en dårlig ferie, ved at vælge en ny og fremmed destination som måske ikke når sidste års ferie til sokkeholderne? Den risiko er mange danskere ikke villige til at tage, og det siger rigtig meget om hvad ferien egentlig betyder for os.

Tag på en ferie du ikke vil glemme foreløbig

Vi arbejder hårdt, og vi arbejder længe. 37- 40 timer om ugen er normen for de fleste, og de lange arbejdsdage får os til at drømme om 28 graders sol og sommer på Gran Canarie eller Kreta. Minderne fra sidste års ferie ligger stadig og svæver et sted i baghovedet, og man kan næsten ikke vente med at ønske kollegaerne en god sommerferie og drage sydpå med sin familie. Der er så mange gode stunder i sigte.

For de fleste danskere er det normalt at være på farten i 7-10 dage, og det første der bliver snakket om når man møder tilbage på arbejdet, er ofte at ferien var helt fantastisk, men godt kunne have varet lidt længere. Dog ser mange 14 dages ferie, eller endda tre ugers ferie, som en luksus de ikke har råd til, og snart befinder man sig igen i dagligdagens trummerum, imens man igen drømmer om næste års ferie. Men hvad nu hvis, du kunne vælge at gøre tingene lidt anderledes til næste år? Hvad nu hvis, at du havde råd til at tage på 3 ugers safari på den Afrikanske savanne, eller sejle op og ned af det krystalblå vand i Carribien? Giv dig selv og din familie en oplevelse, som hverken i eller kollegaerne vil glemme lige foreløbig! Tag springet og forkæl dig selv med en drømmerejse, som du vil huske resten af livet. Dig og din familie fortjener det. På https://laan-penge.nu/kviklaan/ kan du let og hurtigt danne dig et overblik over hvilke lånemuligheder du har.

løb

Danskerne elsker all you can eat

Ikke så overraskende, er danskerne også vanemennesker når det kommer til andre områder end blot feriedestinationer. Vi elsker all you can eat princippet, og tager det meget bogstaveligt. Vi kan lide at spise det samme morgenmad hver eneste dag, og vælger også gerne en steak til aftensmad igen og igen. Her kan man også snildt bruge mantraet ”if it aint broken….” Vores madvaner sætter sine spor på vores kroppe. Flere undersøgelser råber vagt i gevær, når det gælder danskernes forhold til motion. Vi er madglade, men ikke helt vildt glade for at tage cyklen på arbejde eller løbe en tur i skoven, når vi endelig har fået fri. Især i vinterhalvåret hvor det er mørkt, når man kører på arbejde, og mørkt når man kommer hjem, har mange svært ved at finde motivationen til at løbe en tur udendørs. Og det er slet ikke så mærkeligt. Rigtig mange danskere bøvler med vinterdepression, og det øger spisetrangen betydeligt. Det bliver pludselig endnu sværere at vove sig udenfor i kulden, og man har mest af alt lyst til at pakke sig væk under dynen.

Løbebånd er en god investering

Derfor er det en god løsning at investere i et løbebånd, som hele familien kan få glæde af. Med det rette løbebånd, har du de absolut bedste betingelser for at komme i bedre form. Det tager imellem 21-29 dage at bryde en vane, og dagene går hurtigt hvis man først har fundet motivationen frem. Og findes der bedre motivation, end at drømme om næste års fantastiske ferieeventyr? Måske denne gang ligefrem til et land, du aldrig før har besøgt. Find dit løbebånd allerede i dag – læs mere her.

Skriv et svar