Rygte: Selskaber overvejer at gøre luftgeværer til computerspil

Paintball
dsa11

Der går rygter om, at flere tech-selskaber overvejer at lade sig inspirere af paintball og lave virtuelle skydespil virkelige. 

Krigsspil er nogle af de mest populære spil i verden. Flere følgere af tech-verden påstår i disse dage, at flere spillegiganter pønser på at lave ét stort interaktivt computerspil. Virkeligt. Inspirationskilden skulle angiveligt være luftgeværer og paintballs foruden selvfølgleig krigsspillene. Klik her, hvis du vil vide mere om luftgeværer. 

Kvinde på jagt

Det vil spilgiganterne gøre

Forestil dig, at du er i et område, der stort, hvor du kan gemme dig for din modstander. Lidt ligesom i paintball. Forskellen er bare, at du her har dit normale tøj på og ikke behøver beskyttelse. Det, der så sker, er, at der er nogle, der vil skyde efter dig. Der bliver sendt skud efter dig. Men der er ikke noget. Det er computeranimeret. Til gengæld kan den godt ramme modstanderen. Det vil blive registreret på vedkommendes krop. Det vil altså sige, at du skyder efter en person, uden at der er noget, der bliver fyret af. Og det, du skyder med, kan ramme din modstander. Han vil blive ramt og vil miste liv. På telefonen kan du se overblik over banen og medspillere. Han vil have informationer om sig selv og sit liv i sin iPhone, der skal fortælle ham, hvor han har energi, og hvor han ikke har. Der skal være en chip hos hver spiller i hvert område, der kan påvirke bevægelsesevnen hos den enkelte person. 

Mulighed for tanks

Det er blot nogle af de ideer, der er til det nye spil, der skal være interaktivt og en erstatning for paintball. Det ventes, at der kan være mulighed for at indføre tanks, der kan ramme, uden at det bliver set. Det vil sige, at når du skyder en modspiller, så vil det blive registreret i telefonen. Det betyder, at hver enkelt person ikke har mulighed for at gemme sig, for der vil i ny og næ være markante ”eksplosioner,” som kan ramme den enkelte spiller. 

Paintball i aktion

Første fase – men masser af potentiale

Eksperter påstår, at spillet kun er i første fase rent idemæssigt. Men de siger, at der er masser af potentiale i ideen. De mener, at det kan udvikle sig til at blive et markant hit, der vil få folk til at rykke sig fra skærmene. Det ventes, at det vil være enormt populært hos børn og også hos voksne. Det vil blive en perfekt mulighed for at få far og søn-tid. Forventningen er tilmed, at kvinder vil finde det enormt interessant. Altså er der tale om et spil, som har masser af potentiale, men det skal først testes, og funktionaliteten skal være i top. Og husk: Det er bare et rygte, så intet er sikkert. 

Skriv et svar