Plankeborde er det nye sort!

plankeborde
dsa11

Du har garanteret set dem flere gange. Enten hos din modebevidste veninde, i modemagasinerne eller på de sociale medier hos de dygtigste indretningsdesignere; plankebordet. Det kommer godt nok i mange forskellige former og farver, men ideen er den samme. Rå planker og lækre ben, der giver en god kontrast til naturmaterialet. Det er uden tvivl en af de største trends indenfor indretning i disse år og vil du gerne være med på dillen, så læs med her, for der er mange muligheder for at udnytte de smukke borde i hjemmet.

Plankeskrivebord

Skrivebordet i kontoret, i arbejdskrogen eller på teenageværelset får lidt mere kant og et lækkert, stilrent udtryk, når du vælger en model i smukke, naturlige planker frem for glas eller laminat. Det kan bringe liv og varme til rummet og være med til at løfte indretningen til et helt nyt niveau.

Brug et plankeskrivebord med enkelte ben i sprøjtemalet stål for at let og elegant udtryk i rummet, hvis du ønsker et bord, der synes mindre end det egentlig er. Omvendt kan du vælge en tungere model med skuffer og træben, hvis du vil give bordet lidt mere pondus og har pladsen til at honorere det. Ønsker du dig et plankeskrivebord, så kan du læse mere her.

Plankespisebordet

Du kan også vælge at bruge plankebordet som spisebord. Det giver en lækker, rå stemning, der trækker tankerne tilbage mod vikingerne eller gamle dage, med store, helstegte pattegrise og kander med mjød. Det kan dog også gøres både mindre og mere let, hvis du i stedet vælger en lysere træsort og en tyndere plade, som i stedet har nordiske toner og passer perfekt ind i den moderne indretning.

plankebord

Et plankespisebord har en helt speciel glød, der kun bliver smukkere med tid og brug. Derfor er træ også en investering, der blot bliver smukkere og bedre med tiden.

Plankestuebordet

Du kan også vælge et stuebord i det moderne plankedesign. Her har du virkelig mulighed for at udforske de mange forskellige former for ben og finde dem, der passer bedst til netop din smag og indretning. Der findes modeller i både den helt gammeldags og lidt tunge version, men især en lang række smukke og moderne modeller, der vil passe ind i enhver stue. De fleste producenter giver dig endda muligheden for at kombinere din favorit bordplade med dine yndlingsben, så du kan skabe præcis det bord du drømmer om – og det gælder naturligvis både plankeskrivebordet, -spisebordet og – stuebordet.

Skriv et svar