Start din virksomhed med et forbrugslån

Aftale
dsa11

Har du planer om at starte en virksomhed, men har ikke de nødvendige penge på nuværende tidspunkt? Udover at spare op gennem en længere periode kan du vælge at tage et forbrugslån hos for eksempel Nordiclån. Med deres faste renter vil du i højere grad kunne planlægge din tilbagebetaling uden besvær.

 lan

Hvem er Nordiclån?

Nordiclån er en af de nyeste forbrugslån på markedet og er etableret i 2016. Alligevel kan du regne med, at de er kompetente da 3C Group står bag dem. 3C Group er bedre kendt under navnet Leasykoncernen, hvorved Nordiclån dermed er i familie med lån som Leasy, Leasy minilån, D:E:R, Spargo Finans blandt andre. Med Leasykoncernens ressourcer og ekspertise til rådighed kan Nordiclån tilbyde lav rente og en fast månedlig ydelse.

Så meget kan du låne

Du kan låne et beløb mellem 10.000 kr. og 50.000 kr. Der er ikke synderligt stor forskel mellem det laveste og højeste beløb til fordel for at fokusere på at levere et godt lån frem for at have mange forskellige lånebeløb. Desuden bevirker det relativt lave maksimumbeløb, at det ikke er fuldstændigt umuligt at betale hele beløbet tilbage inden løbetidens afslutning. På denne måde lykkes de også med at have mere sikkerhed for, at kunne få sine penge tilbage.

penge

Hvordan renter varierer mellem låneudbydere

En af de ting man må holde øje med for at vurdere prisen på et hvilket som helst lån, er registreringsgebyret, som alt for ofte er noget, som folk overser, når de skal foretage et lån. Overordnet set bør man sammenligne forskellige låns ÅOP, som står for ”Årlige Omkostninger i Procent”. Disse er de samlede omkostninger ved et lån per år. Med forbrugslån er det vigtigt at se på, hvilken slags rente den har. En variabel rente kan, som navnet indikerer, ændre sig i løbet af lånets løbetid. Nordiclån tilbyder derimod en fast rente, som forholder sig ens gennem hele låneperioden. Ulempen ved at have en variabel rente er, at den pludselig kan stige markant. Til gengæld er selve beløbet for det meste lavere end de lån, der har faste renter. Faste renter har typisk et højere beløb, men man slipper for at bekymre sig over dens svingninger. Hos Nordiclån bliver renten fastlagt efter en individuel kreditvurdering. Renten kan ende op med at ligge mellem 8,73 og 26,08 %.

Få opmærksomhed rettet mod din hjemmeside

Når din virksomhed er blevet stablet på benene, kan det være en god idé at lave en hjemmeside. Lige så snart den på plads kan du sende den ind til Web Guru Awards for at give den mere opmærksomhed.

Skriv et svar