Nyd dine nyheder i gode omgivelser

Grønne planter
dsa11

Når man skal læse sine nyheder, bør man gøre det i dejlige omgivelser, som giver en ro og tryghed. Der er mange, der lige læser lidt på en nyhed mens de er i metroen eller mens de har et par minutter på arbejdet. Det passer også fint til meget små artikler, som hurtigt er læst. Til de større artikler har man dog brug for mere tid og fordybelse. Her bør man finde et sted, hvor man kan sidde ned uden at blive forstyrret og hvor man kan lide at sidde. Det vil gøre, at oplevelsen omkring at læse nyheder meget bedre. Det vil også gøre, at man rent faktisk husker mere af det man læser. For hvis man sidder og læser en nyhed og konstant bliver forstyrret vil man formentligt ikke huske hvad der står lige så godt. Netop af den grund er det vigtigt, at man først finder ro før man begynder at sætte sig ned og læse nyheder. 

Vase med blomster

Læs avisen i haven

Et sted, som er oplagt at læse sine nyheder, er i haven. Det kræver naturligvis, at man har en have. Hvis ikke man har en have kan det være, at man har en altan eller måske en hyggelig gård. Disse steder kan også sagtens bruges på samme måde. Hvis man dog har en have er det oplagt at lave et lille hyggeligt hjørne, hvor man kan sidde og nyde avisen. For så kan man åbne avisen og ellers begynde at læse. Er det godt vejr kan man sidde under himlen og nyde solsortens kvidren og solens varmende stråler. Det kan være helt fantastisk at begynde dagen på den måde. Og hvis man så også har en god kop kaffe, kan det også være en del af dette morgenritual. 

Måske er man også så heldig, at man kan sidde og nyde duften af et morbærtræ, som man har stående i haven. Klik her, hvis du vil finde information om morbærtræer og finde ud af hvor du kan købe dem. Morbærtræet er oplagt for dig, der ønsker et smukt træ, som tilmed har bær. Det vil sige, at når først træet blomstrer kan du gå hen og plukke alle de morbær du ønsker dig. 

Avis og kaffe

Sanserne er godt for læsning

Uanset om du læser et modemagasin, en tung roman eller en avis har sanserne meget at skulle have sagt. Det vil nemlig altid være sådan, at hvis dine sanser stimuleres mens du læser, så vil du huske bedre og du vil bedre kunne genfortælle hvad du har læst. Hvis du sidder i din dejlige have med roser rundt omkring dig, kan det være skønt at dufte til roserne mens du læser noget om verdenssituationen. Sanserne smelter sammen og skaber nye indtryk, som er gode for hukommelsen og indlæringen. 

Skriv et svar