Magnetmaling kan bruges til ethvert hjem 

Magnetmaling
dsa11

Hvis du elsker geniale løsninger, der kan underholde både dig selv og resten af familien, så vil du elsker magnetmaling. Måske tænker du, at det lyder lidt sært, men det er kun fordi du ikke kender til det endnu. 

Magnetmaling forvandler praktisk talt enhver overflade til en magisk tavle fyldt med muligheder. Det er perfekt at bruge i alt fra børneværelset til stuen, kontoret og køkkenet. 

Magnetmaling lyder måske meget komplekst, men det er det på ingen måde. Magnetmaling er i bund og grund maling hvori der er tilsat jernpulver som giver det magnetiske effekt. Det vil sige, du kan bruge den til, at male over allerede malede vægge så vel som på nyt tapet. Du kan vælge at bruge den alene eller med et lag af lak ovenpå, det gør at du kan bruge området som en whiteboard tavle.

Kan jeg hænge billeder op med magneter på magnetmaling?

Det er en god idé at bruge kraftige magneter på væggene, da en normal køleskabsmagnet har lettere ved at falde ned når man bevæger sig omkring den. Vælger du kraftfulde magneter kan du designe en flot billedvæg uden at skulle bore eller lignende, for at få billederne op. Du skal blot fastsætte magneterne på bagsiden af billederne inden du hænger dem op. Dette kan du gøre med lim eller en stærk dobbeltklæbende tape. 

idéer

Hvor meget magnetmaling skal man bruge før det virker?

For at du kan få den rette effekt af magnetmalingen bør du påføre minimum 3 lag. Hvis du ikke vil have en grå væg, kan du vælge at male hen over med en anden farve, gør du dette bør du give væggen fire lag af magnetmalingen inden. 

Gode idéer til kontoret

Hvis du vælger at male en af væggene på dit kontor med magnetmaling, kan du vælge et område der er lavet med et lag lak så du kan bruge til at skrive på. Dette kunne være en ugeplan, hvor du skriver hvad du skal de pågældende dage. Den anden side vil du kunne bruge som inspirationsoversigt. Her kan du hænge billeder, citater og hvad end du ønsker og flytte rundt på dette når du vil skifte ud eller gøre plads til noget nyt. 

billeder

Vægge dine børn godt må tegne på

De fleste børn elsker at tegne og særligt det at tegne på væggene virker til ,at være et stort hit blandt de små. Hvis du vil omfavne dine børns kreative side, kan du vælge at bruge magnetmaling efterfulgt af et lag lak, og give dem whiteboard tuscher i en masse skønne farver, så de kan lave et kæmpe kunstværk.

Skriv et svar