Sådan slipper du for at blive låst ude

Søgende
dsa11

Er du en af de mange, der lidt for ofte har været nødt til at tage kontakt til din lokale låsesmed, som for eksempel Førslev Låsesmed? Så ved du sikkert også alt om, hvor irriterende det kan være, når man bare glæder sig til at komme hjem og smide sig på sofaen og så være nødsaget til at vente i en rum tid, før den drøm kan gå i opfyldelse. Hvis det er tilfældet, så findes der heldigvis nogle få ting, du kan gøre i din hverdag for på den måde at sikre, at du slipper for at blive låst ude.

doer

Brug inderlommen i jakken eller sidelommen i tasken

Mange af os bliver låst ude, fordi vi mister vores nøgler. De bliver væk, mens vi roder i lommer eller tasker efter noget andet, og uden vi ved af det, ryger de ud på jorden. Og så er det først for sent, at der er nogle, der opdager de nøgler, som der ligger og er blevet tabt. Derfor bør du som en sikkerheds foranstaltning placere dine nøgler et sted, hvor de ikke er lette til at falde ud. Det kan for eksempel være inderlommen i jakken eller den lille sidelomme med lynlås i tasken.

Dine sko kan være en stor ressource 

Har du hverken lommer eller taske på dig, som det for eksempel gør sig gældende, hvis man er ude for at løbe en lang tur, så bør du tage et kig ned på dine sko. Disse er nemlig en god ressourcer, når de ikke er andre muligheder. Tjek dog lige buksekanten på dine træningsbukser, idet mange af disse faktisk har en lille lomme, som lige passer til din husnøgle. Er det ikke tilfældet så bind nøgle fast i dine snørebånd, når du binder dine sko, og så vil du altid have dem med dig. Før de bliver væk, skal du altså miste dine sko, og det er der nok ikke en stor sandsynlighed for.

sikkerhed

Brug en nøglekæde og hold dine nøgler skjult 

Er det i stedet tyveri, som du bliver udsat for, når du mister dine nøgler, så er det igen en god ide at benytte sig af de lommer, som ikke er så lette at komme til. Det kan også være en fordel at have dem i en kæde om halsen, således de ikke kan pilles ved uden, at du mærker til det. Hav dem eventuelt inde under dit tøj, så vil de ikke være synlige hverken for andre eller for dem, som har en lille smule for lange fingre i ny og næ.

Kom altid hurtigt ud ad døren med en ekstra nøgle

Sidst men ikke mindst er det altid en god ide at have dig en kopi af din nøgle. På den måde vil du altid have en ekstra liggende i hjemmet, som du kan benytte dig af, hvis du pludselig ikke kan finde den anden. Det sikrer, at du hurtigt kan komme ud ad døren og videre, og pludselig vil nøglen også dukke op igen – det sker i hvert fald oftest.

Skriv et svar