Køb og salg af brugte bøger hitter

Kvinde, der læser
dsa11

Med nye tider kommer nye trends. Hvor det førhen var anset som pinligt at købe ting i en genbrugsbutik, så er det nærmest blevet et helt modefænomen. Mange danskere gør meget ud af at proklamere, at de køber brugt og går meget op i bæredygtighed. Hvad end det er for at lyde smart eller om det er fordi man virkelig går op i miljøet, så er det godt for vores klode, at vi vælger de bæredygtige løsninger. Et af de helt store problemer er mængden af træer, der fælles. Dette kan du blandt andet være med til at begrænse ved at købe brugte bøger i stedet for nye bøger.

Mand hænger ud med en bog

At købe brugte bøger online minder om en tur på et kræmmermarked

Der er også noget helt specielt over at købe brugte bøger. Det er lidt ligesom at gå en tur på kræmmermarkedet og lede efter skjulte skatte blandt en masse forskellige, spændende ting og sager. Nu er det dog ikke sådan, at der er butikker, der bugner med brugte bøger på hvert gadehjørne. Dette er lige som rigtig mange andre ting blevet noget, der foregår online. Du kan simpelthen både købe og sælge brugte bøger online, lige som om du var på en kræmmermarked. 

I stedet for at skulle sætte tid af og planlægge en tur til et marked, så kan du gå ind på en side på nettet, hvor massevis af bøger er samlet på samme sted fra alle dele af landet. Dette sikrer dig det størst mulige udvalg og dermed også størst mulig chance for at finde netop den bog, som du leder efter. Da udvalget er så stort, så er det også nemt at falde over en tilfældig bog, som vil kunne indbringe en masse hyggelige aftentimer under tæppet i stuen, i dæmpet lys med en læselampe. 

Sådan køber du brugte bøger online

Du går simpelthen bare ind på siden og lægger de bøger i indkøbskurven, som du godt kunne tænke dig, og så vil de blive sendt til dig, når du har betalt for dem. Du kan selvfølgelig vælge at beholde alle bøgerne. Det kan være meget rart at have bestemte fagbøger liggende, hvis man får brug for at kunne slå noget op. Det kan også være, at du finder din absolut yndlingsbog, som du aldrig vil gå af med. 

Du kan også vende den om og se det lidt ligesom et bibliotek, hvor du bare kommer til at eje bøgerne og ikke har nogen begrænset lånetid – og ikke får biblioteksbøder! Når du er færdig med at læse bøgerne, så kan du nemlig selv sætte dem til salg på nettet. Dermed har det mere eller mindre ikke kostet dig noget at have bøgerne. Det er lidt ligesom et bibliotek, hvor der ikke er begrænsning på, hvor lang tid du må have bøgerne, og så er det din ejendom. Det vil sige, at du kan vælge at beholde dem og sker der noget med dem eller bortkommer de, så sker der ikke noget ved det. Det ville selvfølgelig være ærgerligt, men du får ikke en kæmpe merudgift af den grund.

Den side, hvor du kan købe brugte bøger, er meget brugervenlig. Du behøver derfor ikke at være meget teknisk anlagt for at kunne bruge den. Bøgerne er delt op i forskellige kategorier, så det er nemt at gennemsøge den kategori, man godt kunne tænke sig bøger fra. Du kan også vælge at søge efter en bestemt bog, hvis der er en helt speciel bog, du er på udkig efter. Der bliver hele tiden købt og solgt bøger derinde. Det betyder også, at der hele tiden er nye brugte bøger til salg. Det kan derfor være en god idé at kigge derinde jævnligt, hvis du søger en helt bestemt bog, der ikke kan købes fra ny længere. 

Du kan også finde brugte studiebøger på siden. Her er der rigtig mange penge at spare, da studiebøger ofte er en stor udgift, når der skal indkøbes mange nye bøger på én gang. 

Reol fyldt med bøger

Sælg dine egne brugte bøger og tjen lidt penge på dem

Har du selv nogle gamle bøger stående, så kan du jo prøve at ligge dem op på siden og se, om der skulle være nogen, der kunne have lyst til at købe dem. Derved får du ryddet op på de støvede hylder og så har du allerede de første penge til at købe nye brugte bøger for. 

Skriv et svar