Køb luftgevær uden jagttegn

bullseye
dsa11

At købe et luftgevær kræver ikke, som mange ellers tror, at man har gyldigt jagttegn. Alle og enhver, der er fyldt 18 år, kan købe et luftgevær, så længe det er under 4,5 mm. Hvis det er over er der brug for gyldig våbentilladelse eller jagttegn. 

airgun tegnet

Weihrauch HW 50S

Håndvåbenet, der er tale om her, kræver ikke jagttegn, fordi det måler under 4,5 mm. Det er et godt begyndergevær, fordi det er med sine 3.100 gram er let og brugervenligt at betjene. Det har en maksimal hastighed på 250 meter i sekundet og har automatisk sikring. Det er ikke kun brugervenligt at betjene, det er også venligt for pungen, idet dette gevær kun koster 1.999 kroner. Dette er et klassisk luftgevær, og det er produceret i Tyskland. 

 jæger

Zbroia Hortitsia 450 

Lidt dyrere inde på hjemmesiden over gode, billige luftgeværer findes dette gevær, der er oppe i en anden prisklasse med sine 5.799 kroner. Man får til gengæld også et helt andet og mere avanceret produkt for pengene. Geværet skiller sig ud fra andre på markedet med sir helt unikke ergonomiske design, hvilket tydeligt kan mærkes, når man bruger det. Det er mere kraftfuldt end det andet og har manuel sikring, hvor det tidligere nævnte havde automatisk. Ved fuld tank har man 100 skud. Hvis man er ude i at skulle præcisere sin sigteevne eller hurtighed er det her et rigtig godt luftgevær at øve sig med. Dette er et lufttrykgevær, og det er produceret i Ukraine. 

 

Skriv et svar