Køb af brugte bøger er fremtiden

Brugte bøger
dsa11

Vi har alle bøger liggende derhjemme. Måske læser du rigtig meget, måske har du haft flere studiebøger, du har købt for længe siden. Eller også er man en samler af gamle bøger, men vil ikke længere have dem liggende. Uanset hvad er bøger noget næsten alle har. Men på et tidspunkt kigger du på dine bøger og tænker måske, dem bruger jeg da ikke mere, og de står bare og fylder. Ellers så mangler man en bog, som lige er lidt for dyr. Her findes der en mulighed, nemlig at købe en brugt bog, eller sætte sine egne bøger til salg. 

Person der læser

Hvordan sælger og finder man bøgerne?

Hvis du vil af med nogle bøger, du har liggende derhjemme, eller du har brug for nogle ekstra penge denne måned, er det netop her en hjemmeside kan hjælpe dig. De giver dig mulighed for netop det. Det eneste du skal, er at vurdere hvad din bog er værd. Måske kan du spørge andre, hvad de ville give for den. Så går du bare ind og laver en profil, sætter din bog til salg, og venter på der er en der er interesseret i at købe den. 

Hvis man leder efter en brugt bog, er det ofte sådan, at man leder efter en bestemt en. Man kan sagtens finde tusindvis af bøger i genbrugsbutikker, eller på markeder. Men det kan være svært at finde lige præcis den man mangler. Derfor findes der flere hjemmesider, hvor man kan sælge, og finde brugte bøger. Her kan man finde alle mulige forskellige genre, og du kan finde lige, hvad du har brug for. Du kan finde brugte bøger her.

Søgefeltet er din største hjælp, og det er her du selvfølgelig skriver, hvad du nu har brug for. Noget af det smarteste er, at du ikke behøver at gå ind i flere genbrugsbutikker, eller besøge flere markeder, for at lede efter din bog til en billig pris. Ved hjælp af hjemmesiden kan du sidde derhjemme og lede, og du har en meget større chance for at finde den. 

Hvis du ikke finder den ved første forsøg, så har du mulighed for at efterlyse bogen. Her kan du bare give information omkring bogen. Hvis bogen så kommer til salg, vil du modtage en mail. Du ville derfor ikke blive nødt til at tjekke hver dag, men ville bare kunne se med det samme, hvis der er en der har sat den til salg. 

Bog butik

At købe brugte bøger er et bibliotek med dine egne regler

Måske tænker du, at du lige så godt bare kunne låne en bog fra biblioteket. Men når du låner en bog på biblioteket, så gør du det gratis, dog har du kun en kort periode til at læse bogen. Derefter skal du aflevere den igen. Hvis man glemmer det, står det på en bøde, som man aldrig har lyst til at betale.

Her kan du i stedet for vælge at købe en brugt bog, for en meget billigere pris end den normale pris. Derefter kan du læse den i helt dit eget tempo, hvor du har alverdens tid til at gøre den færdig. Så kan du så vælge at sætte den til salg igen, efter du har læst den, til samme pris som før, eller en lille smule billigere, hvis du skulle have haft ødelagt den lidt. På den måde kan du læse en bog, og derefter sende den videre til en ny person.

Det er en del smartere end at låne bøger, da du ikke kan glemme at aflevere den tilbage, fordi det jo er din egen bog. I tilfælde af den går lidt i stykker, får en revne eller så videre, så kan du bare sætte prisen ned når du sælger den. Hvorimod du ville kunne komme til at skulle betale for bogen, hvis du ødelagde en biblioteksbog. 

Spar en masse penge

Hvis du studerer, eller ofte læser bøger, så ved du, at bøger ikke er noget der er billigt. Men hvorfor skulle du købe helt nye bøger, hvis du kun bruger dem en gang. Derfor kan du spare mange penge ved at købe nogle der er lidt brugte, og når du er færdige med dem, kan du bare sælge dem igen, og så har du nye penge til at købe flere brugte bøger. 

Skriv et svar