Gør dig klar til festival 2020

Koncert og menneskemængde
dsa11

Festivalsæsonen er lige om hjørnet. Måske har du allerede købt billetten og begynder så småt at tænke i praktiske baner. Alt andet lige er du kommet til det rette sted. Her får du nemlig tips og tricks til, hvordan du gør dig klar. Det kræver ikke mere end et par gode pakkelister, koordinering og lidt planlægning. Læs meget mere nedenfor. 

MenneskerSådan laver du de rette pakkelister


Det skal være en hyggelig begivenhed at planlægge en festival. Derfor kan en god start være at finde et stykke papir og en kuglepen frem, så du er klar til at lave pakkelister. Her kan du nemlig skrive det vigtige ned, så du er sikker på, du ikke står midt i beerpongs, skrald og musik og mangler din tandbørste. Hvis du allerede begynder at planlægge nu, er du sikker på, at alt flasker sig, når sommeren indtræffer, og festivalsæsonen bliver skudt i gang. Men hvor skal du starte?
Hvis du ikke har været på den festival før, som du har købt billet til, kan du starte med at finde en oversigt over pladsen. På den måde kan du nemmere overkomme pladsen og de mange forskellige scener, du kommer til at vandre frem og tilbage imellem. Derudover er det en god idé at danne et overblik over campen og det sted, du skal sove. Når du først kommer til festivalen, vil folkemængden være tætpakket, og det kan være svært at finde en god plads, hvis du ikke har bestilt den på forhånd. Derfor kan du med fordel printe en oversigt over plads og camp ud, inden du tager afsted. Det giver generelt et bedre overblik med fysiske lister, som du kan have med i tasken, når du drager afsted. Inden du printer, bør du tjekke, om der er toner på din printer, så du ikke står i en situation, hvor du pludselig ikke kan printe, inden du tager afsted.

Kæledyr
Find en festivaloversigt 


Udover pakkelister og oversigter over pladsen, kan du finde festivaloversigter online. Det kan jo være, at du bliver så glad for at være på festival, at der skal føjes flere til listen. Her kan du for eksempel finde en festivaloversigt 2020, hvis du gerne vil danne et overblik over de festivaler, der finder sted i år. Her kan du desuden se datoer og et udpluk af de kunstnere, du kan forvente at se på de forskellige festivaler. Til Roskilde Festival 2020 kan du for eksempel forvente at se navne som Taylor Swift, Thomas Helmig og Hjalmar. Til Smukfest får du blandt andet mulighed for at høre Carpark North, Hugo Helmig, Medina og Rasmus Seebach. Har du ikke bestilt billet endnu, giver oversigten dig desuden mulighed for at vurdere, hvilken du skal til ud fra de navne, der allerede er offentliggjort. Der er nemlig ingen tvivl om, at der er kamp til stregen mellem de mange festivaler.
Har du en hund derhjemme, som skal passes løbende hjemme hos dig, kan du overveje at købe hundelemme. En hundelem giver generelt hunden større frihed, fordi den selv har mulighed for at gå ud, når den vil ud. Det er derfor en genial til løsning, når du skal være væk, og derfor efterlader hunden derhjemme. Det gør det langt nemmere i hverdagen også, så du ikke skal lukke hunden ind og ud flere gange i løbet af dagen. 

Skriv et svar