Vil du investere i nogle af de nyeste trends?

Klima & bæredygtighed er betydningsfuldt for mange
dsa11

Har du lyst til at investere nogle af dine penge, men ikke aner hvad de skal bruges på? Læs med her og blive klogere på, hvilke muligheder der er og hvad der bevæger sig i den store verden for tiden. 

Hvis du ikke ved hvad det at investere betyder eller er i tvivl om hvad man kan investere i kan du læse mere her. Da der er tale om ens økonomi er det altid en rigtig god idé at have styr på, hvordan det foregår inden man begiver sig ud i det. 

Bitcoin – det digitale guld

Klima og bæredygtighed

Et af de helt store trends i 2019 er at klima og bæredygtighed skal stå forrest på dagsordenen. Og det er uanset om man sidder som chef i en stor virksomhed eller man sidder i sin lille studielejlighed som studerende. 

Flere og flere investerer i det rigtige valg, nemlig det der er CO-neutralt eller genbrug. Mange virksomheder etableres for tiden med det formål at være klimavenlige. Der dukker derfor hele tiden virksomheder op der vil gå ind for klima og bæredygtighed og der er derfor mange muligheder for at investere inde for et marked som dette, hvor potentialet virker til at stige fremadrettet. 

Den teknologiske udvikling

En udvikling der altid har hamret derudaf og kun ser ud til og blive større og større med tiden er teknologien. Teknologien muliggør en masse forskellige apps, services og produkter som ikke er set før. 

Her kan man blandt andet inddrage den meget omtalte Bitcoin der bevæger sig inden for ’cryptocurrency-verdenen’. Dog er der forbundet høj risiko ved denne slags investeringer og derfor har mange også fået store gevinster ved at investere i Bitcoin inden den blev en trend. 

E-sport er ved at tage over

Den nye sportsgren

En sportsgren der har varet i flere år, men først nu får opmærksomhed er E-sport. Her findes der et hav af forskellige sportsgrene og virksomhederne der ejer disse hold, bliver større og større. Flere og flere virksomheder bliver børsnoteret og køber de mindre virksomheder, hvilket også betyder at man kan købe aktier her. 

Det er dog stadig et forholdsvis nyt marked når man tænker på mange andre investeringsmarkeder, men den har potentiale til at blive endnu større. 

Skriv et svar