Importør af RIKA & ÖkoFEN i Danmark

dsa11

Der er efterhånden kommet mange smarte, nye løsninger, når det kommer til at varme hjemmet og andre bygninger op. Dette er gode nyheder for både miljøet og bankkontoen, da disse nye ovne og fyr både er effektive, billige og ren. Så hvis hjemmet trænger til en bedre varmekilde og en lavere varmeregning, så er det værd at kigge på produkter fra RIKA og ÖkoFEN.

Nemt at få det bedste

RIKA og ÖkoFEN er begge rigtig gode mærker, der gør det nemt og billigt at varme bygninger op, og de er derfor gode at holde øje med, hvis du er på udkig efter et nyt alternativ til de nuværende varmekilder.  Heldigvis er det muligt at finde disse produkter i Danmark, da der er en dansk importør af dem. Det er nemlig Renergi – Skarndalsvej 16, 3630 Jægerspris, hvor du kan finde et godt udvalg af ovne og fyr fra de to mærker. Her er der gode muligheder for at finde lige præcis det, du leder efter, så det bliver nemt, rent og billigt at varme op i hjemmet.

Nemmere og billigere

Som nævnt er det både nemmere og billigere at bruge fyr og ovne fra RIKA og Ökofen, end det er at bruge mange andre typer af varmekilder. Dette er på grund af de smarte designs, der gør det enormt nemt at bruge og betjene produkterne og opnå lige præcis den temperatur, du gerne vil have. Det er langt nemmere end at bruge et gammelt oliefyr eller endda en almindelig brændeovn, hvor du skal sørge for at fyre op og desuden finde plads til opbevaring af brændet.  Der er altså ikke rigtig nogen god grund til ikke at skifte til denne smart løsning.

Hvis du er typen, der går højt op i indretningen i hjemmet, som mange danskere er, træpilleovnene fra RIKA blandt andet et rigtig godt valg. Med deres flotte designs passer de godt ind i de fleste moderne, danske hjem lige meget, hvilken indretningsstil du har.  En flot ovn lægger op til hygge og varme, men kan også være enormt dekorativ og en rigtig god tilføjelse til indretningen. Lav nogle behagelige siddepladser foran ovnen, hvor man kan blive varmet igennem og kigge på de flotte flammer. Det vil med garanti hurtigt blive det mest populære sted at være i hjemmet.

Skriv et svar