Hvorfor risikere at tabe ved sportsbetting?

heste
dsa11

Når du indgår væddemål, kan du både vinde eller tabe, ikke? Der er altid en risiko, det er bare hvad betting er, ikke? Det bedste gode råd angående betting er derfor: lad være med at vædde, hvis ikke du har råd til at tabe. Ikke?

Javel, sådan er det jo bare, skulle man tro.

Men det passer faktisk ikke. Du kan nemlig godt lave væddemål hvor du aldrig kan tabe. Væddemål hvor du aldrig vil vinde. Ikke nødvendigvis væddemålet, men en præmie. 

Lyder det for godt til at være sandt? 

Det lyder rigtignok for godt. Men det er alligevel sandt. Der findes folk rundtom i verden der tager broddet ud af sportsbetting. De vinder hver eneste gang, med 100% sikkerhed, og har gjort betting til en mere eller mindre stabil indkomst. 

lægge arm

Hvordan kan det lade sig gøre?

Er det ikke stik imod selve princippet i sportsbetting? 

Måske alligevel ikke. Lad os lige se hvordan sportsbetting i praksis fungerer. 

Ingredienserne til sportsbetting er en konkurrence du kan vædde om og en book keeper der fastslår oddsene. Så kan du satse på en af konkurrenterne, eller på bestemte placeringer etc. etc. 

Så hvordan kan du nogensinde satse uden risiko for at tabe? I sportsbetting skal der jo altid være både en vinder og en taber.

Surebets gør det muligt

Det er helt korrekt, at der altid vil være en vinder og en taber. Men du kan satse på begge to og hvis du ved hvordan, vil du under alle omstændigheder tager en præmie med hjem. Princippet hedder arbitrage betting. Det er også kendt under navnet surebets. 

Ved arbitrage betting satser du på både vinderen og taberen i en konkurrence. Det lyder umiddelbart fuldstændig åndssvag, som noget din 5 årig lillebror kunne finde på. 

Men der er en fidus gemt i det. Fidusen er, at der findes flere end en book keeper. Der findes faktisk tusinde af dem, og det gør arbitrage betting mulig. 

spille

Bookies er aldrig enige om noget

De mange forskellige book keepere og betting bureauer laver nemlig hver deres odds. 

Tag fx en kamp mellem Juventus og Barcelona. Det er meget svært at forudsige hvilket hold der vil vinde sådan en kamp. Og derfor vil forskellige betting udbydere have forskellige odds.  

Med arbitrage betting er kunsten at udnytte disse forskelle ved at satse på begge hold, til forskellige odds. Og det er faktisk blevet meget nemt, siden sportsbetting er flyttet online. Der findes nu portaler der er specialiseret i at finde og sammenligne odds der kan udnyttes til surebets. 

Sikker men aldrig spektakulær

I princippet er det meget nemt. Hvis du elsker sportsbetting for spændingens skyld, så er surebets nok ikke noget for dig. Og dog, spændingen kan også findes i udfordringen, at finde de bedste odds du kan spille ud mod hinanden. 

Hvis du elsker sportsbetting fordi du gerne vil vinde, så er surbets måske noget for digl 

Du vil aldrig vinde jackpots med surebets. Men du kan vinde mindre beløb med 100% sikkerhed. Det kræver en indsats, og det tager også lidt tid at opbygge erfaring. Men det kan lade sig gøre med sportsbetting, hvor du altid vil vinde.

Skriv et svar