Sådan holder du dig i form i vintertiden

yoga
dsa11

Mange danskere mister pusten, når vinteren kommer med kulde og hygge indendørs. Det betyder mindre motion, der følges af god mad og vin særligt til jul. Der er dog ingen grund til at vente helt til januar og kaste dig over fitnessbølgen for at følge med de andre, der har lavet nytårsfortsætter om at tabe sig. Her er fire gode måder at holde formen på i vintertiden.

Invester i et Odin T8 løbebånd

Er du vant til at løbe udenfor i de lyse måneder, kan du komme til at savne at bruge benene. Derfor kan du investere i et Odin T8 løbebånd, så du kan løbe indendørs. På den måde slipper du også for at skulle ned i fitnesscenteret, hvis du trænger til en løbetur på et løbebånd. Med dit helt eget Odin T8 løbebånd kan du holde formen let hjemmefra. Du skal bare sørge for at have pladsen til dit Odin T8 løbebånd, så du let kan komme til det og få det brugt, når vejret ikke indbyder til løbeture udendørs.

Bliv vinterbader for et koldt gys

Når din krop udsættes for et kuldechok, trække blodkarrene sig sammen, og kroppens forsvarsmekanismer udløser endorfiner og adrenalin i blodbanen. Det er derfor rigtig godt for både krop og sjæl, hvis du har modet til at kaste dig i bølgen blå, selvom termometeret viser minusgrader. Du kan derfor finde din indre viking frem og blive vinterbader, når vinteren står for døren.

fitness

Meld dig til et hold og få motivation af det sociale

Hvis du mangler motivationen til at komme op af sofaen, kan du tilmelde dig en holdsport. Mange af de klassiske sportsgrene såsom håndbold, badminton, dans og gymnastik har hold, der kører henover vinterperioden. Du får både en masse god social interaktion og pulsen op, hvis du tilmelder dig en holdsport.

Kom ud og afsted trods kulden

Selvom der er rim på græsset, og grenene er tunge af sne, så har du stadig godt af at få frisk luft. Sørg for at komme ud, selvom der er koldt. I Danmark mangler mange D-vitamin i vinterperioden, fordi solen ikke er fremme, og fordi vi pakker huden, der optager vitaminet, ind i varmt tøj. Det er derfor godt for både din krop og dit mentale helbred, at du hopper i vinterstøvler og halstørklæde og tager en rask travetur.

Skriv et svar