3 sommerferieaktiviteter i en verden med coronavirus

stenhave
dsa11

Det er nok en stor lettelse for langt de fleste af os, at Danmark endelig langsomt er ved at komme sig over den første bølge af coronavirus. Ikke desto mindre så vil sommerferien i 2020 nok stadigvæk ikke være helt som de andre år. Der er jo i disse tider nogle helt andre sikkerhedskrav til alle de typiske sommerferieaktiviteter, og vi må jo nok i år forberede os på at holde ferie derhjemme. Derfor får du her 3 gode og sikre aktiviteter du kan spendere din ferie på.  

potteplanter

Dit lokale havecenter

Netop fordi været bevægelsesradius i disse tider er forholdsvis begrænset, så er dette et perfekt tidspunkt til at bruge lidt tid på at gøre din baghave ekstra smuk. Hvorfor ikke tage et smut hen i dit lokale havecenter for at købe nye træer og planter til haven? Du kan også gå mere ambitiøst til værks, og bruge sommermånederne på fuldstændigt at lave om på din have med f.eks.din egen japanske stenhave i haven derhjemme.

Dit lokale byggecenter

Coronavirus er en oplagt mulighed for at gå i gang med projekter på hjemmefronten, så hvorfor ikke tage en tur i dit lokale byggecenter for at opgradere noget af udstyret til garagen? Du kunne f.eks. vælge at investere i en ny havetraktor eller en ny kædesav. Dette er selvfølgelig ikke helt gratis, men hvorfor ikke forkæle dig selv alligevel? Hvis du ikke lige har pengene til havetraktoren på nuværende tidspunkt, så kan du også overveje at finde et af de mange billige lån uden sikkerhed på internettet. Det er med den nye lovgivning fra juni faktisk slet ikke så dyrt som for blot et halvt år siden.

trimmer

Kroophold

Sidst men ikke mindst, så behøver du ikke snyde dig selv for at komme lidt hjemme fra denne sommerferie. Danmark har som bekendt masser at byde på, så hvorfor ikke udnytte dette nu hvor udrejsemulighederne er begrænsede? Du kunne f.eks. tage på et hyggeligt kroophold sammen med hele familien. Kroen vinder i disse tider nemlig over hotellet grundet de langt færre gæster, hvilket naturligvis er lig med mindre smitterisiko. 

Skriv et svar