Husker du at sige jeg elsker dig til dine bedsteforældre?

i love you kort
dsa11

Gør du? Og hvornår var det lige sidst du fik det sagt? Ofte er vi rigtig slemme til at glemme at snakke så ofte med vores familie som vi egentlig gerne vil. Desværre er det især måske de lidt ældre familiemedlemmer vi især glemmer at få ringet til eller besøgt. Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med at vi ikke elsker dem super højt. Men når man skal jonglerer arbejde, venner og måske studie, kan det nemt glide i baggrunden at få ringet til bedsteforældrene. 

bedsteforældre

Små ting siger noget stort

De fleste bedsteforældre ønsker nok blot at være sammen med dig. Men hvis afstanden er lidt stor mellem jer, kan dette godt være udfordrende. Men måske du kan prøve at ringe lidt oftere til dem, eller hvis de stadig er med på noderne, sende sms’er. Prøv måske også at huske på dem når du er på ferie. Hvorfor ikke huske at købe en souvenir med hjem til dem eller sende et postkort dernede fra? Det kan virke som en banal ting, men sådanne små ting er også en måde at sige at man elsker sine bedsteforældre på. 

Nogle gange kan tiden godt virke lang for ældre mennesker. De har jo ikke længere et arbejde og en masse der skal passes. Dette er også grunden til at det er så vigtigt at vi husker at sige og vise at vi elsker vores bedsteforældre. 

gave

Sig det med en gave 

Tit er ens bedsteforældre rigtig gode til at være gavmilde. Hvis du tænker tilbage, vil du sikkert blive overrasket over hvor meget du egentlig har fået fra deres side gennem tiden. Så hvorfor ikke være den gavmilde en gang imellem. Giv lidt igen. Bedsteforældre elsker at få gaver lige så meget som dig.

Det kan selvfølgelig godt være lidt af en udfordring at finde på en gave til ens bedsteforældre. For skal vi være ærlige, så har de nok anskaffet sig alt hvad de behøver og ønsker sig. De har jo haft noget tid til det. Men om ikke andet så lad det være tanken og kærligheden bag gaven være det vigtigste. Der findes mange gaver du kan give dine bedsteforældre. En ide kunne måske være at finde på noget hvor I kan bruge gaven sammen. På den måde forsikre du dem også om at du gerne vil bruge mere tid sammen med dem. Det kunne for eksempel være et cafebesøg eller en oplevelse af en art du gav dem i gave. Det er helt sikkert at de vil blive glade for at du tænkte på dem. Giver du dem gaven uden en særlig anledning, vil de helt sikkert også blive rigtig overrasket. De vil på ingen måde være i tvivl om at du elsker dem. 

Skriv et svar