Find det rigtige hundemad til din hund

Hvalp
dsa11

Leder du efter det rette hundefoder til din hund? Som udgangspunkt er det vigtigste, at du sørger for at finde foder, der passer til det, din hund vejer. Det er nemlig afgørende for hundens størrelse, hvorvidt den kan tåle foderet. Nedenfor kan du læse meget mere om, hvordan finder det helt rigtige foder til din hund.

 Labrador
Find foder med gode ingredienser

Når du skal vælge hundefoder, kan det desuden være en god idé at undersøge ingredienserne. Faktisk findes der mage gode ingredienser i meget hundefoder, som blandt andet er godt for pelsen og hundens energi. Hvis det især er med udgangspunkt i at bevare pelsens struktur, bør du gå efter foder, der indeholder gode mængder af omega 3. Omega 3 er især godt, fordi det er olie fra en laks, der blandt andet går ind og sørger for, at hundens pels bliver blankere og pænere at se på. Det er især effektivt til de hunde, der har meget pels. Derudover kan oliens desuden medvirke til, at hunden fortsat får en normal fældningsperiode, så du slipper for, at den på et tidspunkt fælder mere end normalt.
For at være helt sikker på foderets kvalitet og de forskellige ingredienser, kan du med fordel købe det hos en dyrehandler. På den måde kan de desuden vejlede dig i, hvilket mærke du skal vælge. Når det kommer til hundefoder, findes der nemlig alverdens mærker. For at være sikker på at finde det rigtige, kan du altså for eksempel gå efter hundefoder med omega 3. Derudover kan det være en god idé med foder, der indeholder kød, og som kan give hunden nogle proteiner. Det er især noget, der er vigtigt for hundens energi, eftersom de fleste hunde til tider har et højt aktivitetsniveau

Hund
Foder til voksne hunde

Det er generelt også vigtigt at være opmærksom på, om det foder, du vælger, er beregnet til voksne hunde eller hvalpe. Der er er nemlig stor forskel. Er det til voksne hunde, er der nemlig særlige ingredienser i, som du ikke finder i hvalpefoderet. Her er en god løsning at vælge First buddy foder fra Canem. Foderet fås til mange forskelige hundestørrelser. Med det rette foder er du sikker på, at du giver din hund ordentligt næring, som desuden balancerer tarmsystemet. Fordelen ved netop at vælge det mærke, er, at der er en masse gode ingredienser i, som er vigtige for din hund. Du kan vælge foderet i forskellige størrelser, alt efter hvor mange kilo, du umiddelbart har brug for.

Skriv et svar