Få mere overskud i hverdagen

Arbejde
dsa11

Det at have en elscooter gør, at du kan få mere overskud i hverdagen. Særligt hvis du har meget arbejde. Læs, hvorfor det er så god ide at have en elscooter eller en kabine scooter. 

Der er flere og flere på de danske motorveje og landeveje, der kører på kabine scooter eller i en elscooter. Det er derfor en god ide, at du gør noget lignende, for det er uden tvivl noget, du vil værdsætte. Det gælder i helt speciel grad, hvis du har meget arbejde at se til. I sådanne tilfælde er det en befrielse at vælge at tage ud at køre ture. 

Scooter

Få tankerne rettet mod noget andet

Du kan få tankerne rettet mod noget andet, hvis du eksempelvis bruger meget tid på at lave SEO. Det gør, at du ligesom kan slå tankerne hen mod noget andet. Være fri fra arbejdet. Det gør, at du kan være i en tilstand, hvor der er lidt mere mellem himmel og jord. Det gør, at du kommer til at være i et andet humør. Det er også godt for hjernen, at du tænker på noget andet. Det er ikke godt for dig at være fokuseret hele tiden. Det kan i sidste ende øge træthedsniveauet og gøre, at du bliver irritabel. Sørg dermed for, at du også bruger tid på noget andet end bare at være fokuseret hele tiden. 

Bliv kreativ, mens du kører

Det er ikke en dum ide at overveje at køre i elscooteren, fordi det også kan øge dit kreativitetsniveau. Der er flere store kunstnere gennem tiden, der har pointeret, at de var allermest kreative, når de ikke lavede deres kunstneriske arbejde. En af dem, der kan nævnes, er Picasso, der tog bad for at blive kreativ. Det øgede hans kreativitetsniveau at tage et bad. Det gjorde, at han var noget mere fokuseret. Selvom han faktisk ikke brugte tid på at være det. Han fandt løsninger og kom frem til en god måde at lave kunst på, når han tænkte allermindst på det. Det var, som om når han slog hjernen fra, at den åbnede sig mere op. Den havde en helt anden gennemslagskraft, end når han var 100 % fokuseret. 

Ro

Forkæl dig selv

Det er altid en god ide at lave noget, der kan gøre dig mere rolig og føle dig godt tilpas. Det handler i særlig høj grad om, at du laver noget, der ikke er for besværligt. Det skal være let og ligetil. Det skal være uden problemer. Det skal være, så det giver mening. Det skal være på en måde, der sikrer, at du finder ind i dig selv og på den måde skaber en indre ro, du vil være tilfreds med. Det er altid godt at lave noget, man brænder for. Og hvis du godt kan lide at køre ture, er det få andre køretøjer, der er bedre, end hvis du kører i en elscooter eller en kabine scooter.  Har du en kabinescooter kan du også overveje at sætte solfilm på dine vinduer så solens skarpe lys ikke kommer til at skære i øjnene. 

Mærk vindens sus

Hvad end du kører elscooter eller en kabine scooter, kan du gøre, så du mærker vindens sus. Det vil uden tvivl forstærke din oplevelse og gøre, at du føler dig endnu mere tilpas. Det er en god måde at være i kontakt med dig selv på, når du har en hånd ude og mærker vinden.

 

Skriv et svar