Er du interesseret i verden?: Få dig en penneven og lær om andre kulturer

En stak af breve
dsa11

Verdenen er stor, og der findes en lang række af spændende og anderledes kulturer derude, som man helt sikkert kan lære masse af og få nogle skønne oplevelser med. Men når man sidder i lille Danmark, så kan resten af verden godt synes langt væk, når man ikke har råd eller tid til konstant at rejse. 

Der findes heldigvis en måde, hvorpå du kan møde og lære af nye mennesker fra spændende kulturer at kende, uden at du behøver at dræne bankkontoen. Du kan nemlig få dig en penneven. 

En lille globus

Sådan finder du en penneven 

Det kan måske umiddelbart virke uoverskueligt, hvordan man overhovedet finder en penneven – specielt en penneven i et andet land. Hvis man alligevel er ude at rejse, så kan man jo prøve at falde i snak med nogle lokale og skabe en penneven på denne måde. 

Hvis man dog ikke så tit er i udlandet, så findes der en masse hjemmesider på nettet, hvor man kan finde pennevenner. Disse sider fungerer en smule ligesom datingsider, da man netop kan skabe en profil, hvor man fortæller lidt om sig selv, og hvad man søger i en penneven. 

På denne måde kan du kontakte andre profiler, som virker interessante for dig, og omvendt kan andre også kontakte dig.  

Husk at vedligeholde venskabet 

Når man har fundet en penneven, som man svinger godt sammen med, så handler det om at fortsætte kontakten. Vær derfor klar på at ofre tid på at udforme nogle gode beskeder eller breve til din penneven, så du er med til at holde korrespondancen spændende for jer begge. 

Hvis i begge er interesserede i hinandens kulturer, så kunne i jo forære hinanden en gave, som er specielt for jeres hjemlande. På denne måde får i en hyggelig gave, som kan minde jer om hinanden i hverdagen. 

Hvis du mangler inspiration til, hvad du kan sende til din penneven eller andre bekendte i udlandet, så kan du læse mere om gave fra Danmark her. 

Brev og kuglepind

Spar op til at besøge hinanden 

Man kan uden tvivl lære meget af en penneven ved blot at skrive sammen, men at modtage breve fra andre lande er ikke helt det sammen som at besøge dem selv i virkeligheden. Du kan derfor undersøge, hvorvidt din penneven kunne være interesseret i, at i besøger hinanden. 

Dette kan være en god ide at snakke om med din penneven i god tid inden, at du gerne vil ud at rejse. På denne måde har du god tid til at spare op. I har dog heldigvis muligheden for at spare lidt på beboelse, da i evt. kan bo ved hinanden. 

Hvis du vil besøge din penneven eller måske ud og opleve verden, så kan du finde billige rejser her. 

Fordelene ved at have en penneven 

Der er rigtig mange fordele ved at have en penneven, udover at man lærer nye mennesker og kulturer at kende. Da en penneven netop ikke er en del af din fysiske omgangskreds, så får du en helt upartisk person, som du kan snakke med om diverse problemer i dit liv, som dermed nemmere kan give dig gode råd. 

Det er også en nemmere måde at få en ven på, hvis man er genert eller har svært ved at åbne sig for andre. Det kan dermed være nemmere at snakke med en penneven om ens følelser, fordi man netop ikke sidder ansigt til ansigt med personen, men i stedet for nedskriver og sender en tekst. 

Skriv et svar