Derfor vinder E cigaretter over tobakken

Rygestop og livsstil
dsa11

Alle ved at cigaretter er ekstremt dårlige for dit helbred. Men hvad med e cigaretter? Selvom e cigaretter på ingen måde er sunde, så er der alligevel en verden til forskel når der sammenlignes med traditionelle cigaretter. F.eks. indeholder almindelige cigaretter over 5000 sundhedsskadelige ingredienser, hvorimod e cigaretter blot indeholder langt mere beskedne ingredienser og smagsstoffer.

Hobby og fritid

Så farlige er almindelige cigaretter

Lad os først tage et kig på tobakken. Prøv bare at se, hvor stor en helbredsrisiko tobak kan have på dit helbred:

  • Cigaretter giver dig ildelugtende ånde.
  • Cigaretter kan være årsag til både kvalme og svimmelhed.
  • Cigaretter viser sig også, at være med til at forøge risikoen for hjerteproblemer og slagtilfælde.
  • Cigaretter er en sikker genvej til en lang række kræftsygdomme – og især lungekræft.

E cigaretter er stadigvæk et langt sikrere alternativ

I modsætning til almindelige cigaretter, så er e cigaretter stadigvæk at foretrække rent sundhedsmæssigt. For det første producerer e cigaretter ingen røg, men i stedet damp. Og dette betyder således, at du slipper for at indtage en lang række af de giftstoffer man finder i tobak. Derudover er der et par yderligere fordele ved at skrotte tobakken, og i stedet skifte til e cigaretter. Find din e cigaret her.

Ingen grim lugt af røg

En af de øjeblikkelige negative sideeffekter ved at ryge tobak er naturligvis, at rygeren automatisk vil have en fæl lugt klæbende til kroppen. Ved at skifte til e cigaretter, så vil du nu 100% eliminere enhver frastødende tobakslugt i både tøj, hud og hår.

Elektronik og teknologi

Blidere ved dine lunger

Netop fordi du ikke længere indånder røg – men i stedet damp – så vil du ikke længere udsætte dine lunger for den varme røg. Og dette er faktisk noget, som dine lunger på lang sigt vil være rigtigt taknemmelige for. Faktisk vil du allerede opleve forbedringer efter et par dage.

Skriv et svar