Der er nogle ting, der er bedst at overlade til fagfolk

arbejd
dsa11

Der er mange ting, der kunne gå galt, hvis du f.eks. som skolelærer skulle skrive ud recepter på medicin til syge medborgere. Eller hvis som læge skulle sætte karakter på en skoleklasse i musik.

Det samme er for dig der er uden erfaring, forsøger at udføre en håndværker opgave der kræver præcision, erfaring og uddannelse. Som f.eks. opsætte din egen sikkerhedsdør. Først skal du være sikker på, at den dør du har købt passer på millimeter i forhold til dit hul i muren. Hvis den ikke gør, så kan du lige så godt gøre dig af med den dør du købt og bestille en ny. En sikkerhedsdør vejer mange kilo, og det er en meget kompliceret opgave at tilpasse dør og karm efter hullet i muren, i forhold til at tilpasse hullet efter dør og karm. Oveni så skal du have styr på hvilke låse der passer til døren osv.

Hvordan finder man så en dygtig fagmand?

Ved at have en samtale med den entreprenør som du overvejer at hyre, vil du hurtigt kunne finde ud af om denne kan opfylde dine ønsker om arbejdsopgaven. Spørg ind til dennes erfaring og virksomhed. Glem ikke at undersøge fagmandens referencer (hvis han har nogle). Hvis du går ind på Google.com og skriver din fagmands firmanavn f.eks.  ”Norh låsesmed Frederiksberg” og ”Norh låsesmed Vesterbro”, så vil du hurtigt kunne finde referencer/anbefalinger på diverse kanaler så som Facebook og Google, ligesom eksemplet viser. Hvis din fagmand ikke har noget at vise frem eller ikke har så meget erfaring, så kan du kun gå på din egen mavefornemmelse, og er derfor ikke lige så godt stillet i forhold til at få et effektivt og præcist arbejde udført.

Vi anbefaler derfor at vælge en erfaren fagmand til den opgave som du skal bruge hjælp til.

 

Skriv et svar