Få råd til dit medie- og nyhedsforbrug

Bunke af aviser
dsa11

At følge med er noget, som aldrig har været nemmere, men samtidig aldrig har været så svært. Alle steder bliver man bombarderet med nyheder. Det er helt umuligt at åbne en internetbrowser og en hjemmeside uden at blive konfronteret med forskellige nyheder. Det er selvfølgelig med til at gøre, at man har en følelse af, at man følger rigtig godt med. For på den måde kan man føle, at man rent faktisk ved hvad der sker rundt omkring i verden og i landet. Det er dog stort set altid nyheder, som man ikke selv har bedt om. Derfor kan man sige, at det måske ikke er så relevant for en selv. Man skal selv gøre noget for det hvis man ønsker at tilgå nyheder. Det kræver både et engagement og en anden ting, som det kræver, er selvfølgelig også, at man får gider at betale for det. Det er nemlig vigtigt, at man ikke er bleg for at betale for de nyheder man forbruger. 

Læs en avis

Betalte nyheder bliver altid bedre

Når du betaler for dine nyheder og generelt for dit nyhedsforbrug kan du være sikker på, at det bliver bedre. Det er nemlig med til at gøre, at folk, der laver nyhederne, får en god løn. Når de får en god løn, har de tid til at lave den research der er nødvendig for at lave gode nyheder. Og det betyder, at du kan være sikker på, at du får nogle nyheder, som er gennemarbejdede, og som du kan stole på. Når du udelukkende konsumerer de nyheder, som er overalt og som ikke koster noget kan du være sikker på, at de ikke er gennemarbejdede. Det kan i værste fald gøre, at du får et helt mærkeligt billede af hvordan verden er. Derfor er det en god ide at finde nogle gode medier og betale for dem. 

Det er dog klart, at det kan blive lidt dyrt. Lån penge online og så kan du være sikker på, at du har penge nok. Så kan du betale til forskellige medier og på den måde være sikker på, at du altid har nogle medier, som du kan forbruge.

Nyheder på tablet

Støtte til medier virker altid

Det kan være, at du går rundt og føler dårlig samvittighed hvis ikke du har åbnet forskellige sites og medier, som du betaler til. Det skal du slet ikke gøre. Det er klart, at det er lidt ærgerligt, at du ikke får brugt de medier du betaler til. Ikke desto mindre er du dog uanset hvad med til at støtte mediet. Det vil sige, at du med dine penge er med til at støtte, at vi har gode medier og gode journalister, som rent faktisk går op i at lave gennemarbejdede ting. 

Så at du tager et lån for at betale nogle af dine medier det næste år skal du ikke have dårlig samvittighed over. Det er tværtimod en rigtig god måde at bruge sine penge på. For så går de penge du har fra lånet da i det mindste på noget rigtig godt og brugbart. Derfor er det meget oplagt, at du bliver ved med at bruge penge på sådanne medier, uanset om de er online eller ej. 

Skriv et svar