Bestil mad fra din smartphone let og enkelt

Burger
dsa11

Det har aldrig været lettere at bestille mad og få det bragt ud. I dag kan man blot ved af få tryk på sin smartphone vælge imellem hundredevis af forskellige restauranter og bestille lige netop det måltid, man sidder og hungrer efter derhjemme. Det bedste ved det hele er, at man ikke engang behøver at gå uden for sin egen dør. Ordren bliver nemlig leveret lige til døren, så man kan få lækker mad uden at bekymre sig om, hvad man har på, eller hvordan man ser ud. Firmaet bag dette geniale koncept hedder Wolt. Hvis du vil læse mere om dette og modtage en rabatkode til Wolt, så læs videre herunder.

Kinesisk

Wolt – den hurtigste og letteste vej til sund og lækker mad

Med app’en Wolt kan du finde et kæmpe udvalg af mad fra alle slags køkkener. Om du har lyst til italiensk, kinesisk eller japansk, så har Wolt noget til dig. Takeaway og udbringning af mad er ikke som sådan et nyt koncept, men Wolt har forbedret det på rigtig mange måder, så det er bedre og lettere for dig som kunde. Ofte forbinder man takeaway-mad med usund fastfood, men sådan er det ikke nødvendigvis længere. Wolt har samarbejde med en lang række restauranter reformeret den klassiske takeaway, og i dag kan man sagtens bestille sunde og næringsrige retter lige til døren. Derfor behøver du ikke have dårlig samvittighed, når du bestiller mad på sengen søndag formiddag.

Følg med på din telefon og spar tid

Du har måske set dem cykle rundt i gadebilledet. Cykelbuddene med de blå kasser på ryggen, hvor teksten ”Wolt” står skrevet. De er over det hele, og af en god grund. For flere og flere benytter sig nemlig af den smarte og brugervenlige app. Den er også utrolig nem at benytte, og den indeholder mange smarte features. Noget af det smarteste er, at man som bruger hele tiden kan følge med i helt præcist, hvor ens ordre befinder sig i øjeblikket. Det er lidt ligesom ”track and trace” ved onlineshopping. Ved hjælp af en GPS, kan man gennem sin smartphone følge med på et kort og se ens mad komme nærmere og nærmere, indtil den befinder sig uden foran ens lejlighed eller hus. 

Pizzabakke

Få et godt tilbud

Du kan begynde at bruge Wolt i dag, og du kan ovenikøbet få et godt starttilbud. Klik på linket og modtag din rabatkode til Wolt.

Kilde: Sjovmotion

Skriv et svar