Den rette mængde motion er vejen til en glad hund

hundefoder
dsa11

Præcis som det gælder for mennesker, at motion er vigtigt for både vores fysiske og mentale helbred, gælder det samme for hunde. Når man siger ja til at få en hund, siger man også ja til at lufte den flere gange om dagen. En hund har brug for at komme ud og bruge kroppen for at kunne forblive glad og sund. Når du går en tur med din hund, får du både en glad hund, og du forebygger at din ven på fire ben senere får sygdomme og skader som resultat af for ringe grad af motion.

hunde

Men din hund kan faktisk også få skader af at motionere for meget. Derfor er det vigtigt, at du tilpasser mængden af bevægelse og aktivitet til hundens race, størrelse og så videre.

Uden mad og drikke, duer helten ikke

Hunde har selvfølgelig også brug for mad og drikke for at fungere og leve godt. Inden for de senere år, har man i højere grad fået øjnene op for, hvilke komponenter, der skal indgå i en hunds kost for, at den får, hvad den har brug for. En hunds kost skal nemlig varieret og også gerne tilpasset til den enkelte hunds specifikke behov. Hunde skal gerne spise både efter størrelse, race og særlige behov som eksempelvis allergier eller følsom mave. Derfor er det heller ikke uden betydning, hvilket foder, du køber til din hund.

hund

Ønsker du så vidt som muligt at sikre dig, at din hund spiser, som den skal, kan du med fordel overveje foder fra Gilpa. Mærket er specialiseret i foder, der har øje for den enkelte hunds behov. Gilpa tilbyder en lang række af forskellige typer af hundefoder af god kvalitet, som er tiltænkt dig, der gerne vil give din hund det bedste mulige liv.

Selskab

Hundes behov for selskab skal ikke undervurderes. Når du anskaffer dig en hund, får du en ven, der loyalt vil følge din side hele dens liv, men du forpligter dig også til selv at vie en portion af din tid til din firbenede ven. Ønsker du dig en glad hund med et godt liv, er det derfor vigtigt, at du sørger for at bruge masser af tid i dens selskab.

Skriv et svar