Sådan tager du din baby med på tur

Baby med på tur
dsa11

Sommeren står for døren, og det er snart tid til at tage på lange dejlige sommerture. Sommeren er nemlig til for at tage på udflugt og få nye fantastiske oplevelser. Men hvis du lige er blevet mor, skal du så undlade at tage med på tur? Naturligvis ikke. Der er nemlig masser af muligheder for at tage dit barn med på tur, samtidig med at det bliver en god oplevelse for alle parter. Læs mere her om, hvordan du lykkes bedst.

klapvogn

Bæreseler og en god klapvogn

Transport af den lille baby er naturligvis den største udfordring, hvis du skal på tur. Det skal være behageligt for babyen, og det skal i den grad også være behageligt for dig. Det skal være en løsning, hvor dit barn kan få sig en middagslur, og så skal det være løsning, hvor du ikke får ondt nogle steder.

Bæreseler er en rigtig god løsning, hvis du skal på udflugt et sted, hvor det er svært at have en barnevogn med. Hvis du for eksempel skal ud i naturen, er det upraktisk med en barnevogn. Bæreseler er et gennemtænkt bærerredskab, der giver dig mulighed for at bære dit barn på maven. Bæreseler er designet således, at du ikke får ondt i ryggen. Derudover er bæreselen selvfølgelig også lavet på en måde, så babyen sidder behagelig og kan sove.

Bæreseler til din baby er altså en rigtig god løsning. Hvis du derimod skal på bytur, skal du hive en praktisk og fleksibel klapvogn frem. Du kan have bærerselen med under klapvognen, hvis den bliver besværlig.

Baby i skoven

Praktik er nøglen til den gode tur 

Du har sikkert hørt det før, men der er virkelig noget om, hvad praktikken kan gøre ved en tur. Selvom det måske kan virke en smule planlagt og ikke så eventyragtigt, gør praktikken bare dagen lettere. Det får turen til at glide gnidningsfrit.

Du skal naturligvis pakke en taske med forskelligt tilbehør, du kunne få brug for. Derudover skal der være styr på maden til barnet. Uden mad og drikke, duer helten ikke. Og i tilfældet med babyer, ja så bliver det bare en rigtig dårlig oplevelse for alle parter.

Hvis du har planlagt din tur på forhånd og for øvrigt har praktikken i orden, så er du også meget bedre stillet i forhold til at håndtere eventuelle kriser. Jo stærkere du står, jo mere skal der til at vælte dig. Det er helt sikkert værd at husk. God tur!

Skriv et svar