Husk at gøre noget godt for dig selv nogle gange

afslapning
dsa11

Alt for mange mennesker glemmer at gøre noget godt for dem selv nogle gange. 

I en travl hverdag, hvor der skal smøres madpakker, vaskes tøj, handles ind og laves mad, kan det være svært at finde tid og overskud til at forkæle sig selv, og tage tid ud af kalenderen og forkæle sig selv. 

Dog kan det være utrolig vigtigt at man tager noget tid og forkæler sig selv, for at man ikke bliver stresset. 

Hvis du drømmer om at blive bedre til at forkæle dig selv, kan du læse med her, og få noget inspiration til, hvordan du kan gøre dette, med god samvittighed – det er nemlig super godt med lidt forkælelse engang imellem. 

afslapning

Selvforkælelse er utrolig vigtigt i hverdagen 

Man skulle måske ikke tro det, men selvforkælelse i hverdag kan faktisk være utrolig vigtigt, for at man kan få hverdagen til at hænge sammen. 

Hvis man glemmer at forkæle sig selv, og bruge noget tid på nogle af de ting som man synes er hyggelig og dejlige at lave, kan hverdagen hurtig blive trist og kedelig, og fyldt med sure pligter. 

Selvforkælelse behøver ikke nødvendigvis at være en hel dag i spa eller en ferie sydpå. Det kan også være noget så simpelt som at sætte dig og se din yndlingsfilm med en skål af dine yndlings snacks. 

Det kan også være en dejlig og afslappende tur til frisøren , eller måske en gåtur med god musik i ørerne. Det behøver altså ikke at være noget, der tager en hel dag ud af din kalender, men kan blot bestå af nogle få timer som du har helt for dig selv. 

Solnedgang

Brug tid på dig selv, så du kan bruge tid på andre 

Det lyder skørt at man skal bruge tid på sig selv, for at kunne bruge tid på andre, men det er faktisk en rigtig god ide. 

Hvis man husker at slappe af og lave nogle af de ting, der gør en glad, er man også langt mere positiv og har langt mere overskud på andre tidspunkter, hvilket kan gøre, at du finder mere overskud og lyst til at gøre noget godt for andre. 

Skriv et svar