Når uheldet er ude med kloakken

Gene
dsa11

Der er ikke noget, der er værre end at komme hjem efter en lang dag, træt og udmattet og glæde sig til at smide sig på sofaen og så opdage, at det er noget helt galt. Du opdager det lige så snart, du åbner din dør og træder ind i dit hjem. Der er en helt anden lugt end den, der plejer at være – og den er slem. 

Der lugter af kloak i hele dit hjem, og du ved derfor udmærket godt, at der er lange udsigter til, at du kan kaste dig ned i sofaen og begrave dig i et par timers afslapning.

Kloak

Du starter nok med at løbe febrilsk rundt i dit hjem og forsøge at stoppe de grimme lugte

Derfor starter du først helt febrilsk med at lufte ud og få skabt et godt gennemtræk i hele dit hjem. Men lugten hænger ved, og derfor er det ikke nok med hverken udluftning, luftfriskere eller duftlys. 

Når der lugter af kloak i dit hjem, betyder det nemlig ofte, at der er behov for lidt mere arbejde. Og det er heldigvis noget, som du kan få professionel hjælp til, således det sikres, at alt bliver klaret så hurtigt og effektivt, som det overhovedet er muligt. 

Der er ofte tale om et stoppet afløb, og derfor bør du kontakte en professionel 

Ofte skyldes de grimme luftgener et stoppet afløb. Det kan være sket for eksempel som følge af, at der har opbygget sig en større samling af skidt og snavs i rørene, og derfor kan vandet ikke længere trænge igennem. Det betyder, at det i stedet flyder over i din håndvask eller dit toilet, lige såvel som der efter en tid kan udvikle sig grimme lugtgener. 

Er det et problem, som du ikke sørger for at løse hurtigst muligt, kan det også have andre ubehagelige konsekvenser for dig.

Skadedyr

Et stoppet afløb kan have yderligere konsekvenser for dig, dit hjem og din pengepung 

For udover at du har et hjem, der ikke helt fungerer, som det skal, kan det nemlig også føre til yderligere skade på dine rør, og så er der risiko for utætheder. Og dem skal man tage alvorligt, da de kan give fugtskader på et helt hus, og så er der pludselig tale om en meget større udgift. Derudover kan det føre til et problem med skadedyr som for eksempel rotter, når der har samlet sig en stor klump lækker mad, som de kan fortære, og derfor handler det om at komme problemet til livs hurtigst muligt. 

 

Skriv et svar