Sådan kan du med fordel indrette med et plankebord i hjemmet

italiensk mad, spise, tomater, grydeskeer, træ
dsa11

Det kan være hyggeligt, når man skal i gang med at indrette et hjem, men det er også noget, der kan tage meget af ens tid, fordi der er så mange ting, som man skal tage stilling til. Det kan være, at du har overvejet, om du skal have et plankebord til hjemmet? Det er noget, der virkelig kan passe ind i mange indretninger, og det er noget, der giver hjemmet et smukt udtryk. I denne artikel kan du finde inspiration til, hvordan du med fordel kan vælge at indrette dit hjem med et plankebord.

træ, arbejde, kontor, kollegaer

Hvor kan jeg købe plankeborde?

Det er naturligvis først og fremmest godt at vide, hvor man kan anskaffe sig selv et plankebord. Hvis man er gør-det-selv-typen, så kan det være, at det er et projekt, som man har mod på selv at kaste sig ud i. Men hvis du gerne vil spare dig selv for tid og kræfter, og hvis du også gerne være sikker på, at du får et smukt plankebord i god kvalitet, så se et udvalg af plankeborde her.

Mange forskellige nuancer

Noget af det fede ved plankeborde er også, at de kan passe ind i så mange forskellige indretninger alt afhængigt af, hvilken nuance du vælger bordet i. Hvis du f.eks. er vild med den klassiske indretning, så kan du med fordel vælge at dekorere dit hjem med et plankebord i mørkt træ. Er du derimod mere tiltrukket af den nordiske indretning, så ville et plankebord i en lysere nuance komplimentere denne indretning rigtig godt.

Vælg mellem mange forskellige ben

Det er også muligt at vælge mellem en række forskellige ben, når man vælger plankebord. På den måde har du også mulighed for yderlige at være med til at bestemme, hvilket udtryk du gerne vil skabe. Det kan også være, at du har mod på selv at lave benene. Det er noget, der kræver lidt mindre. Det kan du finde en masse inspiration til, hvis du søger efter det på nettet.

madvarer, fødevarer, råvarer, tomater, pasta, Italien

Er det svært at gøre rent?

Der er mange, der er bekymrede for at anskaffe sig et plankebord, fordi de tænker, at det kan være svært at vedligeholde. Men her kan du være ganske rolig. Et plankebord er som regel lakeret, og det betyder, at det slet ikke er så skrøbeligt, som man kunne forestille sig. Du kan med fordel bare tørre det over med en fugtig klud, når du gør rent i hverdagen.