3 gode tips til at finde de bedste restauranter

dsa11
 • Du har måske prøvet det før: Du har sat dig til rette, forventet god mad, bestilt din yndlingsdrink, men egentlig gået fra restauranten med en følelse af, at du har spildt dine penge. Det hænder desværre, at vi går i fælden og får bestilt bord på en restaurant, som ikke møder vores forventninger.

  Der er rigtig mange spisesteder at vælge mellem her i Danmark, og det kan være svært at få et overblik over, hvad der egentlig er godt. Derfor får du her 3 gode tips til at finde en god restaurant.

  1. Læs anmeldelserne først

  Uanset om du booker flybilletter, hotel eller bord på en restaurant, så er det altid en god ide at læse anmeldelserne først. Anmeldelser fra folk, som har besøgt spisestedet, kan sige rigtig meget om oplevelsen, servicen og madkvaliteten. Selvfølgelig skal du tage anmeldelserne med at gran salt, da nogle mennesker bare godt kan lide at klage over petitesser som: der manglede salt på min bagekartoffel! Når det er sagt, så er anmeldelser en god indikator for, hvilken spiseoplevelse du kan forvente på den givne restaurant.

  2. Brug en restaurant guide

  Internettet er din bedste ven, når det kommer til at finde de gode spisesteder. Der findes utrolig hjælpsomme guides til restauranter online, hvor du kan søge på spisesteder nær dig. Du kan også søge på hvilket type køkken, som du føler mest for, for eksempel italiensk, japansk, traditionelt dansk eller måske noget mexicansk.

  3. Få anbefalinger du kan stole på

  De mest troværdige restaurantanmeldelser kommer ofte fra dem, som du allerede kender. Du har med garanti nogle venner eller kollegaer, som har gode anbefalinger til et lækkert spisested i dit nærområde. Du kan med fordel indhente anmeldelser fra en håndfuld bekendte, og ud fra disse vælge det sted, som du synes lyder allermest fristende.