3 gode råd til, hvordan du kan opfriske et outfit

dsa11

Hvis man generelt klæder sig i neutrale outfits og ikke ejer de vildeste kjoler eller sæt, og heller ikke bryder sig om at gå i det, kan det være udfordrende at vælge et outfit, når man skal i byen, som er lidt ekstra. Det kan være, at du nogle gange har lyst til at gøre lidt mere ud af, hvordan du klæder dig, uden at du ønsker at købe de vildeste sæt til at tage på. Der er heldigvis andre muligheder, og denne artikel har 3 råd til, hvordan du nemt og enkelt kan opfriske dit outfit.

Vælg et par farverige strømpebukser

En metode til at gøre dit tøj mere festligt, selvom du blot er iklædt en neutral kjole eller lignende, er at vælge et par strømpebukser i en flot farve eller festligt mønster. Du kan finde strømpebukser fra Sneaky Fox, hvor der er et bredt udvalg af både farverige og mønstrede slags. At vælge et par strømpebukser til at pifte outfittet op gør, at du sagtens kan se festlig og pyntet ud, uden at du bærer en vild kjole.

Man kan også finde strømpebukser, som ikke er farverige men stadig mere festlige – eller næsten gennemsigtige hvis du har brug for strømpebukser, fordi det ikke er varmt nok til bare ben.

Vælg fine accessories

Hvis du ikke er så meget til strømpebukser, eller ikke synes, det er helt nok til dit outfit, kan du tilføje accessories til dit tøjvalg. Det kan for eksempel være, at du vælger en fin taske, som går pænt med dit tøj. Der findes mange forskellige slags tasker, og det kan både være en lille, damet håndtaske, eller er større skuldertaske med strop. Det afhænger fuldstændigt af din stil, hvilken type taske, du bør vælge. Udover en taske kan det være et fint hårspænde, der gør dig mere festlig, eller en lille hårbøjle.

Sko har stor betydning for dit udtryk

Noget, som har stor betydning for, hvordan dit outfit fremstår, er dit skovalg. Der er stor forskel på, om du kommer i sneakers eller høje hæle, og du kan derfor påvirke dit udtryk med de sko, du vælger at have på til festlighederne. Det er også muligt at vælge sko i forskellige farver, hvis du synes, det passer godt til din stil.

For dit samlede outfit er det blot vigtigt, at du føler dig godt tilpas i det, du bærer.